Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élted át egy komolyabb kapcsolatod után a szakítást?
a mi kapcsolatunk is ilyen volt, egy évig tartott, 3 hónapja szakított, mivel ő már nem volt szerelmes.
nem volt veszekedés, féltékenykedés, tényleg nagyon jó volt, és az első komoly kapcsolat mindkettőnknek.
még mindig szeretem, és még mindig, minden nap nehéz.
nem soká' találkozunk [3 hónap után először], remélem, jól sikerül :)
L/17
Nem azért, de a legtöbb pasimat én dobtam ki, és engem mégis megviselt... Szerintem,ha szeretted, akkor megvisel a szakítás, akármelyik oldalon is állsz. Szóval nekem is gyanús,hogy egy ribi vagy.
Először magamba roskadtam (1 hétig tartott),
Bulizni kezdtem (1-2 hétig),
Aztán bőgtem megint (1-2 hét)
Aztán nagyon sokat beszéltem (hónapokig), minek segítségével megtanultam kezelni a helyzetet, megtanultam csak a jóra emlékezni,
aztán elkezdtem találkozgatni új emberekkel (egyikből sem lett semmi)
és most tartok ott,hogy le tudtam igazán zárni.
1 évig jártunk, de csak most, 2 és fél évvel később tudom ezt így kimondani,hogy tényleg vége. És hangsúlyozom: ÉN SZAKÍTOTTAM.
(Hozzáteszem, közben voltak más jellegű, anyagi-családi problémáim, gondolom ezért volt ennyire hosszú nálam a folyamat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!