Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen fiúk, miért kértek itt kértek segítséget a csajozásban, amikor komolyan sem vesznek titeket?
Az ilyen jellegű kérdésekhez általában nők írnak, de azoktól amiket ide írnak, senki sem csajozott még be. Ráadásul lúzernek, bolondnak néznek titeket. A pasik meg, akik ide irkálnak, többségében hozzátok hasonló sikertelen arcok, akik feladták a csajozást.
Miért nem olyanoktól kértek segítséget akik jók a csajozásban és egymás után fekteti meg a nőket?
#10: Én az oldalt arra használom, hogy a vizsgaidőszak alatti stresszt levezessem. Ilyenkor a közösségi oldalakon elég offline vagyok.
Amúgy vannak más programjaim, de az itteni nehézfelfogású és beszűkült emberek az ágyból netezve eltudják terelni a figyelmem a tanulásról.
Plusz sosem úgy adtam magam elő, mintha a legnagyobb csajozógép lennék.
Akkor miért veszed magadra az ami nem rád vonatkozik? Ha nem vagy olyan mint cam008, aswad5 stb. akkor úgysem feltűnő.
Én sem panaszkodhattam sosem a nőkre. Már azzal volt bajom hogy nem tudtam hova beszervezni őket. Én azért járok az oldalra hogy a lúzereket oltsam.
Néha kedves vagyok és tényleg hasznos tanácsokat adok, az is le van pontozva. Nagyon nem érdekel :D vizsgaidőszak alatt kiváló elfoglaltság hajnalban.
Azért itt kérnek mert haveri társaságból sincs olyan nagy sikere senkinek, vagy félnek személyesen feltenni... csak hát az oldal sem tipik csajmágneseket fogja össze.
Amúgy meg itt tényleg nincs értelme segíteni. Úgyis ha valaki leírja a tapasztalatát akkor kap egy 50%-ot visszajelzés nélkül. Csomó olyan választ látok amin 50% os "hasznosság" van úgy hogy saját történetét írja le, és nem is hihetetlen dolgokat állít. Ez meg esküszöm nem lenne baj, de nem alakul ki egy normális beszélgetés sem amin elmenne az ember. Beírja mindenki azt a 2 sort kb minden hasonló kérdéshez kicsit átfogalmazva és kész. Bár ez lehet inkább a szellemi színvonal manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!