Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem vagytok rosszul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok rosszul a maradiságoktól, mint szeretném férfinak és nőnek érezni magam?

Figyelt kérdés

Emiatt lettem feminista, mert feláll a hátamon a szőr ettől. Gyűlölöm a maradiságot és azt, hogy nem veszik észre azt, hogy a férfiasság és a nőiesség társadalmi konstrukció. A svédek pl. nem deviánsak azért, mert levetkőzették ezt magukról hanem emberileg sokkalta előrébb vannak, mint mi. Nálunk még a sajat gyerekekeiket is ezekkel a maradi hülyeségekkel etetik, hogy ez a férfias az meg a nőies. Nem veszik észre azt, hogy a saját és a gyerekeik szabadságát fosztják meg az ilyen maradi 19. századi elmebajoktól? Társkeresőn is nevetséges, hogy több nő a sült galambot várja a szájába és nem lép, ha szimpatikus neki valaki és a férfiak egy része pénzével, izmával és kocsijával pózol, mintha ettől értékesebb lenne holott egyáltalán nem.

Miért nem lehet egymásként barátként tekinteni? Sokkalta normálisabb és emberbarátibb, mint kiemelni a nemi bullshiteket. Egy normális párkapcsolat olyan, mint egy barátság szexualitással fűszerezve, semmi értelme a társadalmilag konstruált elemekkel kérkedni, mindent elront és elidegenít.

2019. jún. 10. 23:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%

De, rosszul vagyok tőle. De nem lehet ezzel mit csinálni. A társadalom nagy része elképesztően birka és buta, az ő gyerekeik meg öröklik ezt, és a szülők is ezeket a baromságokat tukmálják beléjük. Nem kell ilyenekkel foglalkozni, én úgy oldom meg, hogy egyszerűen nem tekintek az ilyenekre emberként és teljes mértékben kizárom őket az életemből. Nem tudom megváltoztatni és őszintén nem is akarom, nem hiányzik. Inkább kihasználom, hogy mindenki felnéz rám amiért nem ezek szerint a maradi társadalmi normák szerint élek.

Ha valamin nem tudsz változtatni akkor egyszerűen csak fogadd el, hogy igen, az emberek nagy része idióta. Vedd magad körül olyan emberekkel, akik nem ilyenek és kész.

2019. jún. 10. 23:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Előbb azt hittem nő vagy, aztán rájöttem hogy tényleg.
2019. jún. 11. 00:11
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Én igenis szeretem nőnek érezni magam egy igazi férfi mellett.

Én a gendersemlegességtől vagyok rosszul.

2019. jún. 11. 01:03
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a gendersemleges és én nem is hiszek az ilyen jelzőkben. Az a lényeg, hogy külön van a biológiai nem és a társadalmi nem. Míg az előbbi természetes az utóbbit a kora kapitalista társadalom alkotta meg és mai napig mindenféle evolúciós humbugokkal belemagyarázzák a hitelességét. Az igaz, hogy a nemi szerepek évek során elég sokat lazultak és már nincs az a nagyon erős patriarchátus, de még mindig létezik és tájékozatlanság azt mondani, hogy már nincs patriarchátus.

Elég kellemetlen az, hogy valaki egyszerre modern és egyszerre klasszikus akar lenni, mivel ezek gerjesztik a kettős mércéket és a nemi egyenlőtlenségeket, ami mindkét nemnek árt. Ezért mondom azt, hogy ameddig nem az lesz az alap, hogy egy embert és barátot keres valaki társnak, hanem kiemeli, a társadalom által kreált "férfiasnak" és "nőisnek" mondott elemeket, addig nem lesz itt igazság és nem szűnik meg a kettős mérce. Sőt szerintem ezek a "férfiasnak" és "nőiesnek" mondott elemek még az ösztönt is elnyomják mivel nem abba szeret bele a másik, hogy kimutatja azt, hogy mekkora egy férfi és mekkora nő, hanem magába a lényébe, tekintetébe, hangjába, személyiségébe stb.

2019. jún. 11. 07:44
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk meg az ilyen 21. századi elmebajos feministaktol áll fel a hátunkon a szőr. Ez van...
2019. jún. 11. 09:02
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Valóban elég kiabrandito az ilyen...
2019. jún. 11. 09:15
 7/17 A kérdező kommentje:
#5 Tehát, ha nem értesz valakivel egyet ez már elmebajos és deviáns. Ti konzervativok sose változtok. Bár a konzervatív és a változás alapból oximoron. :D
2019. jún. 11. 09:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, te magad tartod birkának azokat akik a maradi elvek szerint élnek, akkor hogy is van ez?

Én feministának vallom magam sok mindenben. Fontos számomra az egyenlőség, a munkamegosztás, hogy ne nemi alapon ítélkezzünk egymás felett, hogy a társadalom megbecsülje végre a női munkákat is, hogy a társam valóban a társam legyen és emberként is nagyra értékeljen, ahogyan én is őt stb.

Viszont e mellett nő is vagyok, és a férfiakhoz vonzódom. Szeretek nő lenni, és az én testemet az bizsergeti meg, ha egy férfi valóban férfiként ér hozzám. Nem szeretem a magamutogató macsó dolgokat, de a csendes, higgadt, nyugodt férfierőt nagy becsben tartom. Szeretek flörtölni, kedveskedni, nőies lenni. És imádom, amikor elragad a tűz és szeretem érezni az erejét. Ezektől a dolgoktól sosem akarnék megszabadulni az egyenlőség oltárán. Azt akarom, hogy nőnek lásson, szexinek lásson és akarjon annyira, hogy ő kezdeményez az elején. De nem tartom ezt mindenkire érvényesnek. Veled ellentétben tudom, hogy az is normális, ha valaki ragaszkodik a konzervatívabb dolgokhoz és az is normális, ha nem. Ha két ember harmonikusan tud együtt működni, akkor az normális akkor is, ha neked maradi, vagy másnak túl formabontó.

2019. jún. 11. 11:44
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

#8-nál az igazság, férfi oldalról mondom. Szeretem magam férfinak érezni és érezni, hogy a nő az nő és nem egy férfinak látszani akaró valami. Ettől függetlenül egyenrangúnak tartom a két nemet és nem gondolom azt sem, hogy a nők munkája kevesebbet ér meg ezek a baromságok. De egy nő akkor is nő és egy férfi akkor is férfi. Ettől még kezdeményezhet (és tegye is meg, ha akarja!) nő ismerkedést, randit, szexet, nyugodtan élhet szabados életmódot, amennyire engem érdekel, senkit nem bántanék ezért.

De igenis ne akarjon egy nő se dominánsan, férfiasan viselkedni velem, mert nem viselem el.

És ostobaságnak tartom a felvetést, hogy barátkozzunk...

Akivel van valami, azzal eleve több van, mint egy barátságban valaha is lehetne, egy barátra meg, ha nő is, sosem tekintenék úgy. A kettő nálam kizárja egymást, éles a határvonal.

Amit felvázoltál pusztán idealista bullshitnek tűnik, az alapvető emberi természetet teljesen figyelmen kívül hagyva.

2019. jún. 11. 11:58
 10/17 A kérdező kommentje:

#8 Egy valódi feminista átlát az ilyen bullshiteken amiket leírtál. Mi ez a baromság, hogy szeretem nőként vagy férfiként érezni magam? Miért nem lehet simán emberként? Ezek is teljesen konstruált dolgok, amin simán átlehetne látni, hogyha az ember a józan paraszti eszét használná. Talán nem kéne annyira a szülői neveltetésnek bedőlni. Az is teljesen tragikus, hogy csomóan a szüleiket szinte bálványozzák a család "szentsége" miatt és nem állnak kritikusan a szülőkhöz. Ugyanez igaz az iskolákra is. Általánosban, gimiben szervilis robotokat nevelnek a gyerekekből. Amit ott mondanak az se mind szent.

Arra akarok rávilágítani, hogy a rendszerkritikus rálátás nagyon fontos, mert ettől nyílnánk meg egy olyan társadalom felé, ami megkérdőjelez egy pár dolgot, amit a társadalom helyesnek tart, mint pl. ez a kérdés amit leírtam. A konzervativizmussal az a legnagyobb problémám, hogy a konzervatívokra jellemző leginkább a beletörődömség, a változás nélküliség és a kritikus szemlélet mód teljes hiánya amiből születik a rendszerhez és a társadalomhoz való szervilisség.

A baráti dolgot én úgy értem, hogy sokkalta harmonikusabbak és boldogabbak azok a kapcsolatok, ahol nincsenek nemi szerepek. Egy példa a legjobb barátom. Tökre barátként tekintenek egymásra, nincs ez a hülyeség, hogy ki a dominánsabb és mégis teljesen jó párkapcsolatban élnek. Miért kéne az egyiknek dominánsnak lennie? Milyen idióta szabály ez? Emberi természetet felesleges idekeverni, mert csomó ember a saját ösztönét és természetét nyomja el az ilyen konstruált polgári elemekkel.

Na meg nincs olyan, hogy valaki férfiatlan és nőietlen. Milyen embertelen megközelítés ez is, hogy ki kell mutatni, hogy mennyire vagy férfi és mennyire nő? Azt kéne kimutatni, hogy mennyire vagy ember, mennyire tudsz szeretni.

Egyébként én ezzel a feminizmussal értek teljesen egyet, a liberális feminizmust elítélem.

[link]

2019. jún. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!