Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy hazas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy hazas ferfinak egy nore akihez vonzodik igazabol baratkent van szuksege?

Figyelt kérdés

tudom, hogy hibaztam...en vetettem veget a helyzetnek..

jol ismerjuk egymast, sokszor talalkoztunk, elmondta, hogy gondok vannak a hazassagaval, kitarta szivet-lelket...de tobbszor is kihangsulyozta hogy nem akarja megcsalni a feleseget..de kozben olyanokat mondott, hogy nagyon vonzodik hozzam, azt is, hogy belemszeretett..de soha de soha nem probalt kozeledni "ugy"..ez biztos..mert amikor megakartam olelni akkoris ellokott magatol...

szoval nem a szokasos panaszkodom a felesegemre mert felre akarok d..gni...mert eloszor azt hittem...

csak en mar nem birtam tovabb mert tudtam, hogy nem helyes amit csinalunk..

2019. jún. 6. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van nőnemű barátom, de eszembe se jutna olyat mondani neki, hogy "vonzódom hozzá" meg "beleszerettem".

Ha beléd zúgott, akkor nem barátként tekint rád.

2019. jún. 6. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, ez a "panaszkodom a feleségemre és félre akarok dugni", csak szeretné, ha Te tennéd előbb a combjára a kezed.

Igazi suttyó.

2019. jún. 6. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen ismerős a helyzet. Egy közeli családtagom van ebben a helyzetben. Szereti a feleségét, de a kapcsolat nem tökéletes. Viszont ott vannak a gyerekek is, akiket meg pláne imád. Megismert egy nőt, aki szintén házas. Nem fog egyik sem kilépni a házasságából, de nekik az a feltöltődés, ha egymással találkoznak és beszélgetnek. Soha egy érintés nem volt köztük és nem is lesz, de érzelmileg jócskán benne vannak egy kapcsolatban egymással. A barátod nem akarja fizikailag megcsalni a feleségét, ne is provokáld, de szeret veled lenni és ez elég neki. Ha te többet szeretnél, akkor vess véget ennek a barátságnak, mert nem fogsz tőle többet kapni, mint ezt a fura, felemás barátságot.
2019. jún. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!