Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy hazas ferfinak egy nore akihez vonzodik igazabol baratkent van szuksege?
tudom, hogy hibaztam...en vetettem veget a helyzetnek..
jol ismerjuk egymast, sokszor talalkoztunk, elmondta, hogy gondok vannak a hazassagaval, kitarta szivet-lelket...de tobbszor is kihangsulyozta hogy nem akarja megcsalni a feleseget..de kozben olyanokat mondott, hogy nagyon vonzodik hozzam, azt is, hogy belemszeretett..de soha de soha nem probalt kozeledni "ugy"..ez biztos..mert amikor megakartam olelni akkoris ellokott magatol...
szoval nem a szokasos panaszkodom a felesegemre mert felre akarok d..gni...mert eloszor azt hittem...
csak en mar nem birtam tovabb mert tudtam, hogy nem helyes amit csinalunk..
Nekem van nőnemű barátom, de eszembe se jutna olyat mondani neki, hogy "vonzódom hozzá" meg "beleszerettem".
Ha beléd zúgott, akkor nem barátként tekint rád.
Dehogynem, ez a "panaszkodom a feleségemre és félre akarok dugni", csak szeretné, ha Te tennéd előbb a combjára a kezed.
Igazi suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!