Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, ti milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti milyen esetben ajánlanátok fel egy férfinak, hogy főznétek neki?

Figyelt kérdés
Volt egy kolléganőm az előző munkahelyemen, nagyon jó viszonyban voltunk, sokat beszélgettünk, viccelődtünk. Albérletben laktam a városban, és az egyik alkalommal azt mondta a kolléganőm, hogy ha kellene, akkor szívesen segítene nekem főzni. Megköszöntem neki, és mondtam, hogy pár dolgot azért én is el tudok készíteni, ráadásul mivel ő családos, nem is várhatnám el, hogy velem foglalkozzon. Vonzódtam hozzá, és érzelmileg is komolyan kötődtem hozzá, ez tény, de sosem mondtam el neki, viszont volt pár dolog, amiről a mai napig nem tudom eldönteni, hogy barátság volt-e a részéről, vagy ő is érzett valami pluszt, ezekről hosszan lehetne mesélni. Kíváncsi lennék a nők véleményére, mert ez a felajánlása számomra elég furcsa volt.
2019. jún. 10. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Soha. Én nem az a típus vagyok.
2019. jún. 10. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez is egyfajta flört volt szerintem, de nem biztos, hogy komolyan kell venni az ilyet. Pláne, mert családos nőről beszélünk. Amúgy is későn kapcsoltál, akkor kellett volna lecsapni a labdát.
2019. jún. 10. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Át is menni és főzőcskézésben segíteni csak akkor ha tetszik. Vagy ha közeli barátom kér meg, hogy segítsek mert teljesen el van veszve.

Ezen kívül csak közeli barátnak és akkor ha rászorul mondjuk eü vagy anyagi okok miatt. De azt otthon a saját konyhámban és vinnék neki vagy áthívnám enni.

2019. jún. 10. 20:31
 4/9 A kérdező kommentje:
#2: Nem akartam belebonyolódni, és esetleg tönkretenni egy családot, még akkor sem, ha egyébként nem volt közömbös a számomra. Voltak ugyan kétértelmű jelek a részéről, de mivel nincs túl sok tapasztalatom, ezért sem léptem semmit. A mai napig is tartjuk a kapcsolatot, megmaradt a jó viszony, ezzel nincs probléma. Csupán kíváncsi lettem volna, hogy ha valaki ilyet mond, akkor ez egy barátságba mennyire fér bele (olyanok után, hogy pl. az egyik alkalommal csak nekem hozott sütit, ami megint csak eléggé furcsa volt a számomra).
2019. jún. 10. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Mint írtam, flörtnek is simán beillik mindez, de nem biztos, hogy a szándék komoly. Ha nem akarsz bonyodalmat, ne láss mögé többet!
2019. jún. 10. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Régebben azt mondtam volna, hogy szinte bárkinek segítenék, ha nem boldogul valamivel, de ma már azt mondanám, hogy rendeljen pizzát, le van tudva. A férfiak még a minimális kedvességet is félreértik, jobb távolságtartónak lenni.

Szóval, ezt nem biztos, hogy úgy értette. Lehet, hogy csak megsajnált.

2019. jún. 10. 20:40
 7/9 A kérdező kommentje:
#3: Igazából ezt nem fejtette ki, hogy hogyan gondolta, csak ennyiről volt szó, hogy segítene főzni. Mivel néhány ételt én is el tudok készíteni, nagyon nagy szükséghelyzetet kivéve nem kérnék meg senkit, hogy nekem főzzön, főleg nem egy családos nőt.
2019. jún. 10. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
1X lefeküdt volna veled szerintem. N
2019. jún. 10. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Alap hogy fozok a volegenyemre miota egyutt elunk, de egy idegen ferfira/kollegara sose...
2019. jún. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!