Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nyitottan állok az ismerkedéshez de épp ez az hogy nem tekintenek egyenrangú partnernek amint kiderülne hogy nem volt még kapcsolatom :D most ezért kellett volna már végigmennem egy csomó nőn meg kiégnem mert ez a társadalmi elvárás vagy mi?
De azt is pontosan tudja mindenki hogy a szüzesség téma az összes férfinál a legnagyobb szégyennek számít az általános hozzáállás miatt, és a nők mégis személyes sértésnek veszik ha esetleg letagadod először mikor rákérdeznek. Minimális empátia nincs meg a többségben.
Mondjuk ha letagadod akkor honnan tudja meg?
Egyáltalán nem támogatom a prostizós szüzességelvételt sem... de el nem tudom képzelni, hogyan derülne ez ki? 😃
Ennyire nincs életösztön az illetőben?
Te mondtad hogy kiszagolják a csajok :D
Meg itt is gyakran hangoztatják a hogy nem zavarja őket a dolog de ha valaki letagadná nekik akkor az kizáró ok lenne további ismerkedésre.
Szerintem a többségnél az is ha nem tagadom le de mindegy is.
Ha kellően sok traumát okozott már a szüzesség akkor minden mindegy alapon hitelesen le tudod tagadni.
Kérdés, hogy ez mikor jön el? 20 évesen? 25 évesen? Vagy 30 évesen, mikor már vége a felelőtlen boldog fiatalságnak és ismerkedésnek?
Továbbra se tudom egy konkrét tény hogyan derülne ki.
Arra gondoltam "vallatás" alatt, hogy a kapcsolatszűz személyiség, na azt könnyen le tudják leplezni, mert összeparázod magad az első kapcsolatban. Viszont arra lehet azt mondani, hogy csalodások voltak, meg a munkádra koncentráltál stb... az nem olyan vész.
A lényeg, kicsit finomítani lehet a tényeket. Nem kell elmondani a szüzességet. Ha bénázol, azt mondod régen voltál már lánnyal és idő kell feloldódni.
Ami igaz is, egy új barátnővel szokni kell a dolgokat. Nekem egyáltalán nem jelentene semmilyen szorongást, ha mondjuk nem tudnék elsőre elmenni, vagy nem tudom kielégíteni az új barátnőmet. Azért ha már ágyig viszem a sztorit, ott van mozgástér.
Ezért nem olyan nagy szám technikailag a szüzesség. Simán le lehet tagadni.
Nekem 7 lánnyal volt már bármilyen szintű kapcsolatom, igaz ebből csak 2-vel feküdtem le végül.
Egyiknél sem kellett kitérnem erre ilyen részletességgel.
Túl van misztifikálva ez a dolog... párszor elmondtam magamtól az igazságot, meg is szívtam. Onnantól csak 1x kellett kamuznom, és már el is vesztettem a szüzességemet.
Onnantól többé nem kellett letagadnom semmit.
Nem kell túlgondolni ezt az egészet. Ez amúgy is csak egy kapcsolat első kis kezdeménye... a problémák csak azután kezdődnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!