Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy alakult a szerelmi életed ahogy 10 éve tervezted?
Figyelt kérdés
Gondolok itt családalapításra például.2019. jún. 9. 12:04
11/16 anonim válasza:
Nem, de szerintem jobb lett.
Akkor egy srácért voltam odáig, aki nem szeretett viszont, és folyton csak kockult a gép előtt. Mégis imádtam valamiért. Persze elhittem, hogy X idő múlva ez változik, és együtt lehetünk.
Most már van kapcsolatom, csak mással. Szerencsére.
12/16 anonim válasza:
Nem. Nem tartok sehol, abszolút nullán vagyok. 31/N
13/16 anonim válasza:
Igen. Ma sincs senkim, 10 éve sem volt. /F/
14/16 anonim válasza:
Közel sem. Tizenévesen még azt gondoltam, hogy a gimis szerelmemmel leszek örökre együtt, és alapítunk családot. :D Felnőttként azért már kicsit máshogy látom a dolgokat, nem akarok házasodni, gyereket talán a távolabbi jövőben, de ez sem biztos. Randiztam, jártam olyanokkal fiatalabb koromban, hogy inkább elásom magam, ha eszembe jut. Jelenleg egy kapcsolat vége és egy másik eleje közt vagyok, bár néha úgy érzem, nem való nekem párkapcsolat, legalábbis a standard formájában nem.
15/16 anonim válasza:
Pontosan úgy alakult ahogy sejtettem de közel sem úgy ahogy terveztem.
30F
16/16 anonim válasza:
10 éve már túl voltam a családalapításon.
A férjemmel azóta is együtt vagyunk, úgyhogy mondhatni igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!