Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli egyedülálló nők! Nem féltek, hogy nem lesz gyereketek?
25 leszek ősszel. Sajnos nem úgy alakult az életem, hogy hamarosan babát tudjak vállalni. Elment sok évem egy kapcsolatra, aminek vége lett. Ismerkedni nincs kedvem jelenleg. Anyagilag sem állok úgy, hogy fel tudnék nevelni egy gyereket.
Több ismerősöm a gimiből vagy egyetemről is férjhez ment már,gyerekük is van, vagy el vannak jegyezve.
Az idő nagyon gyorsan megy. 26 körül szerettem volna már anya lenni, de most már tisztán látszik, hogy esélytelen. Hiszen egy normális kapcsolatot is idő felépíteni. Szomorú vagyok emiatt.
Ti hogy gondolkodtok erről?
24N
25 evesen azert meg nem kell berezelned. Van meg kb 10 eved amig szulhetsz nyugodtan. Ugy 5 ev mulva ha sincs meg senki mar elkezdhetsz aggodni, szoval eloszor arra koncentralj amit gyerek elott el akarsz meg erni, sportolj, nezz ki jol,hogy legyen onbizalmad es utana kezdj el ismerkedni. Ugy hogy olyan ferfit keress aki akar apanak is jo lenne mar.
En pl nem akartam 30 alatt szulni (25 vagyok most) de en meg teljesen veletlen megtalaltam azt a ferfit, akivel csaladot szeretnek. De meg mindig inkabb 30 felett.
Mondjuk en olyan gimibe jartam h a tobbseg egyetemre ment, egy lany szult azota... szoval ez mindenhol mas.
Én is fiatalon akartam családot, gyereket. 29 vagyok és még kilátásban sincs. :D Messze nem állunk úgy anyagilag.
Az élet nem mindig úgy alakul, ahogy várjuk, állandó újratervezés az egész. :)
Heverd ki az előző kapcsolatod, utána jön majd új. Ha 26 évesen nem is, de azért 1-2 év csúszással még megvalósíthatod a terveidet, ha úgy alakul.
29 eves vagyok, nagyon szeretem a gyerekeket es sajnos (?) kb leirhatnam azt, amit a kettes valaszolo.
en is 7 evet elpazaroltam a nem megfelelo emberre.
Annak idejen probalkoztunk -marmint, nem voltunk rajt a babaprojekten, de nem vedekeztunk komolyabban, olyan helyzetben voltunk, h johetett volna a baba.
De nem jott- hala istennek, ma mar azt mondom.
A kapcsolat utolso egy eve kb vilag osszedolos, hatalmas csalodasos stb volt. Egy baba nagyon megsinylette volna.
29, -6 honap mulva30 -evesen neha elgondolkozom, hogy lehet kifutok az idobol..
de, a meg meg nem szuletett gyermekemet is szeretem annyira, hogy (reszben a multam miatt) megvalogassam, ki legyen az apja.
Amugy, ma mar nem az a vilag van, mint 100 eve, h 30-35 evesen kb csoda, hogy elo babad legyen.
Az orvostechnologia fejlettsege miatt, ha neha nehezebben is, de lehet siman 40-45 evesen is gyereket vallalni.
Inkabb szulessen kesobb a gyerek, de legyen boldog, biztonsagos gyerekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!