Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagy egyedülálló?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy egyedülálló?

Figyelt kérdés
Ti miért nem találtok párt?
2019. ápr. 10. 23:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%
Impotens vagyok. 38/f
2019. ápr. 10. 23:01
 2/27 anonim ***** válasza:
Mert 1hete szakitottunk
2019. ápr. 10. 23:02
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Mert nem akarok csalódni és szenvedni.

2. Lelkileg roncs vagyok és sérült.

3. Külsőre nem vagyok jóképű.

4. Beteges szexuális vágyaim vannak.

5. Az egészségügyi állapotom rémes.

(Van tovább is, de elég indok ez az öt is.)

2019. ápr. 10. 23:04
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó kérdés, sosem volt még senkim, de még csak 19 vagyok. Magasak az elvárásaim, és nem vagyok könnyen kapható.
2019. ápr. 10. 23:05
 5/27 anonim ***** válasza:
67%
Jó a nyugi végre
2019. ápr. 10. 23:12
 6/27 anonim ***** válasza:
Nem kellek azoknak a nőknek, akik nekem tetszenek.
2019. ápr. 10. 23:16
 7/27 anonim ***** válasza:
94%
Még nem találtam meg azt az embert, akivel a legtöbb dologban passzolnánk. Csak azért meg senki nem kell, hogy legyen mellettem valaki, nem adok lejjebb.
2019. ápr. 10. 23:23
 8/27 anonim ***** válasza:
46%

Részemről:

1. Nem vagyok egy világ közepe, a saját életemmel törődöm, társaságban én vagyok az okos, nem a hangos.

2. Nem vagyok vicces típus.

3. Nem menő az életem. Hányok a fogyasztásra és tárgyakra izguló emberektől. Egy telefon az egy telefon, a kocsi meg csak egy kocsi. Nem áll fel a f**kam egy mercitől sem

Engem a természet érdekel, a tudás és a sport. Edzek, állatokkal foglalkozom és informatikával. Ja és rengeteget filmezek és olvasok.

Női oldalról:

1. olyan nőt keresek, aki nem a pénzben vagy az önmegvalósítás szóval kifejezett céltalanul egyik helyről a másikba vergődésben éli ki az életét.

2. A problémákat ne a partner cserelgetese el, hanem megbeszelessel oldja meg.

3. Legyen nő, ne a wellnessezés és vásárlás legyen élete értelme és célja 500 túlórával.

2019. ápr. 10. 23:26
 9/27 Hamvas rétihéja ***** válasza:
33%
Túl kevés alkoholt iszom. Ha berúgok, akkor aztán nem vagyok egyedülálló, max csak egyedülfekvő vagy egyedülülő. De valóban én közösülő szeretnék lenni.
2019. ápr. 10. 23:46
 10/27 anonim ***** válasza:
35%
Mert nem való nekem a netes húspiac, életben meg ha nagyon ritkán megismerek olyat, akihez kötődni tudnék, eljátssza, hogy érdeklem, aztán leszar.
2019. ápr. 10. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!