Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartósan egyedülálló nők, ti lemondtatok arról, hogy új kapcsolatotok legyen?
Nem mondtam le arról, hogy férjhez menjek és családom legyen.
Miért tenném?
Miért kellene lemondani róla? Miért kellene ezen görcsölni? :D Olyan jókat röhögök ezeken a kérdéseken. Szedd össze magad, legyél vidám és magabiztos, ,éld az életet, ne keresd görcsösen a következő kapcsolatod, mert addig úgysem fogsz belefutni.
Én inkább vagyok szingli, minthogy benne maradjak egy rossz kapcsolatban csak azért, hogy ne legyek egyedül, és közben panaszkodhassak, hogy ilyen sz*r meg olyan sz*r.
26/L
Szóval ilyen egyszerű? Mindegyik nő, aki régóta szingli, valójában folyamatosan várja, hogy valakivel párkapcsolatba kerüljön?
Nincs különvélemény?
Nem mondtam le rola.
DE, nem idegeskedem rajta, nem remegek, hogy jajjjjjj, miert.nincs parom, mostazonnalkell.
Csak azert, hogy elmondhassam magamrol, hogy kapcsolatban vagyok, nem fogok olyannal osszejonni, aki irant nem erzek sokat.
29.5, 3 eve szingli (igaz, kozben volt egy par honapos, szenvedos probalkozas)
Nem mondtam le róla, de ha nem jön, hát nem jön.Ha jönnie kell, majd jön.Addig pedig élvezem az egyedüllét előnyeit, és a saját életem élem, rendezgetem.
Hiába szeretnèk pàrkapcsolatot, ezt nem lehet erőltetni.Illetve lehetne, de olyannal minek jöjjek össze, aki nem felel meg?
Kolonc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!