Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek hogy minden egyedülálló férfi álma egy barátnő?
Figyelt kérdés
miért nem fér bele a valóságképükbe hogy nem minden férfi igényel barátnőt?2019. márc. 6. 08:03
1/18 anonim válasza:
Mert a legtöbb egyedülálló férfi álma egy barátnő...
2/18 anonim válasza:
Mert az ember szocializált társas lény.Mindenki a boldogságot kutatja.Amit te irtál azt én magam sem tudom elképzelni.27f
3/18 A kérdező kommentje:
A boldogsághoz nem kell társ, az egy tudatállapot, amit egyedül is el lehet érni.
2019. márc. 6. 08:06
4/18 anonim válasza:
Így van. Engem is folyton cseszegetnek.
Azért hiszik ezt, mert az egójuk rabja, és képtelenek felfogni, hogy a saját nézőpontjukon kívül más nézőpont is létezik.
5/18 anonim válasza:
Nem minden férfi igényel barátnőt, de te igen. Hiába próbálod az ellenkezőjét magyarázni, megveszel, hogy legyen valakid, ezt több tucat kérdésed bizonyítja.
7/18 anonim válasza:
...kérdi a csávó, aki naponta legalább 3 kérdést tesz fel, amiben arról rinyál hogy neki miért nincs barátnője. Oké.
8/18 anonim válasza:
...és elhordja enni meg inni a nem barátnőjét, aki még le sem fekszik vele.
9/18 anonim válasza:
Akkor ha az egy tudatállapot,akkor mi a s#zarért nem alkalmazod ezt a tudást?A napi 8 kesergős kérdésed nem azt feltétetelzi,hogy.olyan jól megvagy egyedül.
Mert ha nem is minden,de a legtöbb férfi,hogy remeteként,társ nélkül élje le az életét.Persze kivételek mindig akadnak.
10/18 anonim válasza:
# 9 eggyel kevesebb állítmányt találtam, mint kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!