Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli egyedülálló nők! Nem féltek, hogy nem lesz gyereketek?
25 leszek ősszel. Sajnos nem úgy alakult az életem, hogy hamarosan babát tudjak vállalni. Elment sok évem egy kapcsolatra, aminek vége lett. Ismerkedni nincs kedvem jelenleg. Anyagilag sem állok úgy, hogy fel tudnék nevelni egy gyereket.
Több ismerősöm a gimiből vagy egyetemről is férjhez ment már,gyerekük is van, vagy el vannak jegyezve.
Az idő nagyon gyorsan megy. 26 körül szerettem volna már anya lenni, de most már tisztán látszik, hogy esélytelen. Hiszen egy normális kapcsolatot is idő felépíteni. Szomorú vagyok emiatt.
Ti hogy gondolkodtok erről?
24N
Kedves kérdező, nagyon sajnálom, hogy gyakorlatilag évek elmentek az életedből egy semmire sem jó kapcsolatra: gondolkodj úgy erről, hogy le kell vonni a tanulságot.
Hidd el, hogy sok olyan férfi van, aki kifejezetten akar családot, de ehhez meg kell találnia a megfelelő nőt.
Az a javaslatom, hogy alapból gondolkozz el azon, hogy mik a céljaid a párkereséssel, és arra fókuszálj.
Egyrészt légy aktív párkereső, ha elmúlt a gyászperiódus.
Ez azt jelenti, hogy ismerkedj mindenhol, ahol ez lehetséges. Inerneten is, máshol is. Ez nem azt jelenti, hogy légy kihívó, csak léy nyitott a férfiak felé.
Másrészt jó mindjárt a kapcsolat elején tisztázni, hogy te házasságot, gyereket akarsz. Ha ezel kapcsolatban van bizonytalanság a férfiban, akkor onnantól inkább nézz meg mást, mert nem nagyon engedheted meg magadnak azt, hogy vesztegesd az idődet már.
Interneten is ezt jó minél hamarabb letisztázni (sok helyen a bemutatkozásba is be kell írni). én pl a férjemet a randivonalon ismerte meg, ott eleve kizárólag olyan férfiakkal vettem fel a kapcsolatot, akik beírták, hogy biztosan akarnak gyereket.
Megértelek :D 26 leszek nem sokára :(( Amúgy soha nem akartam gyereket mikor fitalabb voltam,mindig modntam na nekem NEEM ,aztán mióta van egy barátnőm aki már 23 évesen szült és amúgy nagyon bodlog kapcsoaltban élnek azóta is a párjával és nem nélkülöznek..sőt..mert mondjuk ő pénzes családból jött,mármint bnő és a párja is,szóval látom azt a boldogságot stb meg mivel azok a sztárok akiket tiniként néztem tv-ben mostanában ők is mind szültek és látom milyen bodlogk rájöttem,hogy nem akarom kihagyni ezt az életemből.
Nem mondom,hogy most készen állnék rá ,ha lenne is kivel szerintem leghamarabb 28-29 évesen,de inkább 30.
Bár én csak akkor szülnék,ha lenne olyan párom is akivel ezt érdemes,nem vagyok azaz igazi anyatigris akinek mindegy csak legyen gyerek ,akár egyedül is. MErt én sok iylen lányt ismerek aki azt mondta őt nem érdekli kitől mitől, akár egyedül is,de neki kell gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!