Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kavart fel ennyire egy férfi miközbe van egy párom akit szeretek? 19/L
Mert egészséges, hetero, fiatal, nő vagy.
Gondolj bele! Képes lennél egész életedben csak paprikás krumplit enni, és semmi mást?
"folyton ő jár a fejembe"
"mindig eszembe jut"
Most találd már ki hogy melyik. Különben szerintem az vonz hogy külföldön dolgozik. Valamiért ez Magyarországon hihetetlen egzisztenciának számít
Nekem is volt ilyen szitu. Évvekkel ezelött klubtagok voltunk, de akkor nem volt semmi, nem mozgatott meg bennem semmit. Aztán több évig nem láttam és 1x véletlen megláttam az utcán. Onnantól kezdtem rá többet gondolni. És engem is zavart. Aztán el kellett mennem Más országba, más városba, egy csomó új inger vett körül és új problémák, és akkor még 1x sem gondoltam az illetőre.
Mikor visszajöttem 2-3 napra rá már megint. Akkor jöttem rá, hogy ez semmi, unatkozok és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!