Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együttleni valakivel, miközben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttleni valakivel, miközben egy másik férfit szeretek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,akivel kölcsönösen szeretjük egymást de nem lehetünk együtt mert családja van.El akarta hagyni őket miattam,de én nem akartam hogy miattam elhagyja őket,ezért fél éve szakìtottam.Viszont néhány hónapja megismertem egy srácot,és összejöttünk.Nem rossz a kapcsolatunk,viszont érzelmileg nem kötődöm hozzá,hisz egy másik férfit szeretek.És fogalmam sincs miért vagyok benne ebben a kapcsolatban.Kicsit olyan,mintha a másik férfit akarnám ezzel büntetni,de végülis én küldtem el.Más is volt már ìgy?Mi ez, kétsêgbeesés?Kapcsolatfüggőség?Vagy csak szánalmas vagyok?

2018. nov. 8. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Azt, hogy miért jöttél össze vele, csak magaddal tudod megbeszélni. Viszont annyit mondhatok, hogy ebben az esetben csak a szakítás jöhet szóba. Csak így fair vele szemben. Ha később szánod rá magad, mikor ő már komolyabban kezdi tervezni, sokkal fájdalmasabb lesz.

Ha nem tudjátok megoldani a szerelmeddel ezt a kérdést, javaslom ne kezdj újabb kapcsolatba, amíg le nem zártad magadban. Kalandozni lehet, persze, de tisztázd le a partnereddel is, hogy az nem lesz több.

2018. nov. 8. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Menekülsz. Nem büntetni akarod, hanem elfelejteni.

Nem hiszem, hogy így menni fog. Egyrészt nem fair az új sráccal szemben, másrészt csak felerősíti a szenvedést, mert valahányszor átölel, azt érzed, hogy bárcsak a másik férfi ölelne. Én is voltam/vagyok hasonló helyzetben és csak felerősítette a hiányát. Én ezerrel flörtölni kezdtem akkoriban, aztán volt aki azt mondta, hogy valójában csak hülyítem. Pedig nem ez volt a szándékom, azt éreztem, hogy túlérzékeny és hisztis, aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen jól érzi, mert adom a jeleket, de valójában nem akarom őt.

Az első hozzászóló jól írta, ha arra van szükséged, hogy pasizz, akkor légy egyenes és mondd meg, hogy komoly kapcsolatra most nem vagy képes. Ne erőltesd, ne menekülj bele semmilyen komolyba, mert ha lekötöd magad, ugyanúgy jársz, mint az a férfi, aki nyilván szintén bánkódik utánad, de már nem tud kilépni a kötöttségből anélkül, hogy áldozatokat ne hagyna maga után.

Nagyon erős voltál, amikor szakítottál vele a családja érdekében. Minden tiszteletem a tiéd.

2018. nov. 8. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!