Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan idegesít ez, ha amúgy jó a kapcsolat?
A barátomat szeretem nagyon, 2 éve vagyok vele. Amúgy kitart mellettem mindig, jól érzem vele magam, sokszor megértő velem dolgokkal kapcsolatban.
Van viszont valami, ami időről-időre zavar: sokszor nekem kell alkalmazkodni hozzá. Hétvégénte mindig nála vannak a szülei, vagy egyikőjük, akkor azért nem szoktam hozzá menni vagy legfeljebb szombat reggel,délelőtt vagyok ott de az ritka. Néha még hétköznap is megy az anyukája vagy az apukája. Az apukája több napra, mondjuk 1 vagy 2, az anyukája csak 1. Engem ez annyiból zavar, hogy ilyenkor gyakran a mi programunk azután van szervezve, hogy tudom mikor mennek a szülei. Vagy ha el szeretnék menni hozzá, akkor ha kettesbe akarok lenni vele, meg kell várjam, hogy a szülei elmenjenek. Hétvége meg szóba se jöhet. Persze étterembe meg sétálni így is elmegyünk mikor nálad vannak mert legfeljebb lelép de például romantikus estét, filmezést összebújva, közös zuhanyt meg ilyesmit akkor nem lehet. És én meg vágynék rá, hogy akkor menjek át hozzá, amikor szeretnék, akkor találkozzunk, mikor szeretném.
Normális, hogy zavar ez a szüleihez igazodás?
Igazából őt is meg lehet érteni, mert bár egyedül lakik, maga a ház a szüleié. Meg mindig mondja, hogy például de estére már mehetnék vagy egy másik nap, vagy akár menjünk étterembe vagy csináljunk más programot.
Ez oké de én meg azt hiányolom, hogy a szüleitől függ részben a normális romantikus programunk, amikor tényleg kettesbe lehetünk.
A szüleinek megvan az oka rá, hogy miért mennek de most az nem része a kérdésnek, nem akarom részletezni, vannak ilyen-olyan problémáik.
Szóval ha amúgy rendes a párom, normális, hogy engem ez akkor is zavar? Szakítanátok egy pasival ha amúgy pont olyan, aki hozzátok illő de nem egyszerű vele ilyen téren?
Tulajdonképpen találkozhatnék is velük de amikor úgy volt, hogy menjek mert az anyukája kedvel úgyis és örülne nekem biztos, akkor vagy az anyukája ment haza korábban mégis (tényleg biztos hogy ez volt, nem kamuzott) vagy végül én csak olyan későre tudtam odamenni, hogy az anyukája elment addigra.
Egyébként mondta, hogy nem zavarja, ha megyek attól még, hogy ott vannak.
Csak egyszerűen nem szoktam menni, mert kettesben mégis másabb meg a szülei nem hívnak kifejezetten és nem akarok zavarni se.
Ha a barátodéknál ez a megszokott, gyanítom főleg azon okból amit nem részleteztél, illetve a szüleié az ingatlan, akkor neked kell továbbra is alkalmazkodnod. Tedd mérlegre hogy a jó-e így neked ez a kapcsolat, mennyire zavar téged ez a dolog és a többi jól működik-e köztetek.
Csak emiatt én nem szakítanék ha túlnyomórészt jól meglennénk.
32/N
Miért nem tudtok úgy filmezni meg zuhanyozni ha otthon vannak a szülei? :D
Ő mondja hogy ne menj ha a szülei otthon vannak vagy te nem akarod?
És nem, nem szakítanék.. Férjemmel együtt lakunk a szüleinél és eszembe se jutott soha hogy ez engem zavarjon
De hála Istennek jól kijövök a szüleivel tehát nincs konfliktus
Akkor igazából neked nem kell igazodnod, hanem magadtól igazodsz, mégpedig úgy, hogy ha a szülei ott vannak, akkor nem mész.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!