Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már a kapcsolat elején ilyen nagy ígéreteket tesz az hazudik, és nem normális?
Saját józan eszed megmaradása érdekében kezeld ezeket a nagy kijelentéseket kétséggel.
Örülj annak,ha így látja,de próbáld meg nem elhinni.
ha-ha -ha ...bla bla bla...haha! :)
K***úrvameleg van, hazafelé muszáj lesz vennem pár gombóc fagyit
Engem megijesztene. Sőt, meg is ijesztett, amikor hasonló szituációba kerültem. Az illető már nagyon gyereket akart, meg házasságot, szinte állandóan erről beszélt. Egy idő után már untam, és úgy éreztem, rám erőlteti a témát, nekem ennek az elképzelésnek "kell" megfelelnem.
Valaki írta, hogy aki nem így áll hozzá a kapcsolathoz már az elejétől, azzal nem is érdemes kezdeni. Nem értek egyet. Azt viszont aláírom, hogy valószínűleg sok embernek megfordul a fejében, amikor összejön valakivel, hogy "hú, vele jó lenne hosszú éveken át együtt lenni", esetleg eszébe jut, hogy vajon milyen ember lesz ő 10-20 év múlva, ha családja lesz, stb. De nem feltétlen kell ezeket a gondolatokat megosztani a másikkal, ha még a két fél sem ismeri egymást igazán, mert most jöttek össze.
Ma már nem lehet úgy nekiindulni egy kapcsolatnak, hogy ez az elsődleges cél. Persze nem árt kipuhatolni, hogy egyáltalán akar-e majd családot az illető, vagy nem. Ha mindketten akarnak, akkor ennyiben kell hagyni a témát egy ideig.
Először inkább nagyon alaposan meg kéne ismerni a másikat, tudni, hogy lehet-e rá számítani, megismerni a valódi személyiségét, rájönni, hogy valóban összeillenek-e a felek. Aztán ha már biztos lábakon áll a kapcsolat, akkor szerintem úgyis előjön a család téma magától is, anélkül, hogy erre a beszélgetésre napokat kelljen készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!