Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valóban igaz, hogy a szép nők sem egyformák, akkor miért velük szemben terjedt el az, hogy a pénzre mennek?
Még a saját nemükön belül is megoszlik ez a kérdés, mert a molett nőkről azért nem feltételezik, hogy a pénzre mennek. A férfiakkal kapcsolatban sem, mert abban konszenzus alakult ki, hogy kevés gigolo van a világon, éppen ezért nagyon meglepődnek, ha valakiről kiderül, hogy az.
De a szép nők? Az ember LEGELSŐ gondolata az, hogy "na, ez a csaj jól néz ki, de BIZTOS, hogy a pénzre megy"
A nők mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt az előítéletet ledöntsék, de nem sikerül. Továbbra is széles körbe elterjedt ez a nézet, és ezzel egyébként maximálisan egyetértek.
Ha nem lenne valóságalapja, akkor nem is terjedt volna el.
Ha jó csajt akarsz, akkor ahhoz pénz kell, mondom úgy, hogy amúgy nincs gondom az ismerkedéssel. Viszont nyugodtabb vagyok, ha a randin van a pénztárcámban egy köteg húszezres, pl. 270-300 000 Ft. Sosem lehet tudni....
persze, tengek-lengek:D ezért lesz jövőre orvosi diplomám :D jól eltengtem lengtem :DDD
felőlem lehet 1 millió a fizetésed. nyilván mint minden előítéletnek ennek is van alapja, amit mindenki ismer, vannak tényleg olyan nők, akiket eltartanak. de mint mondtam, rengeteg gyönyörű nő van, aki mondjuk ha kikenve-kifenve lenne ugyanolyan lenne mint ezek, csak pl nem ez a prioritása. én nem vagyok ilyen, de van barátnőm, aki igen. soha nem a pénz számított neki. ha ilyen lenne, nem is lennénk barátnők.
azon szórakozom, hogy tök mindegy milyen válaszok érkeznek :D te nem a válaszokra vagy kíváncsi,te már eleve eldöntötted, hogy ez szerinted így van. akkor mégis minek kérdezed?:D
A férjem fogalmazta meg ezt nagyon szépen valamelyik nap: a nőknek úgy általában nem pénz kell, hanem szép esküvő, menő nyaralás, kényelmes nagy ház, amik akarva-akaratlanul is pénzbe kerülnek. És maximálisan egyetértek vele. Nem a pénzköteg látványa vonzza a golddiggereket sem, hanem annak a lehetősége, hogy ha rád néznek, akkor látják benned a következő havi nyaralást meg a kényelmes, szép életüket. Ehhez 2-300 ezer HUF azért nem kifejezetten elég, én sem tudom, hogy mit akarhatnál ennyi KP-val. Hátha meglátja egy járókelő és leszúr érte, vagy mit akarsz ezzel elérni? Normális ember ma már nem hord magánál kp-t, csak nagyvonalú a hitelkártyájával vagy ilyesmi.
Amúgy, egyik kommentedre reagálva: Dubai pont még az elérhető árú nyaralás kategória. Középosztálybeliként azt látom, hogy az ismerőseim közel 80%-a már megjárta, mi is nézegettük hogy mikor és hogy érdemes menni, párszázezerből simán megússza két fő (pl az említett 300.000 duplájából már kijössz, vagyis 2 randi árából elmentek ketten egy hétre), és akkor még csak nem is a legolcsóbb opciókkal éltél. Szóval ha neked az nagyon luximuxi nyaralás, akkor annyira mégsem lehetsz eleresztve, mint mondod.
Amúgy nem minden szép nővel szemben lesz az első gondolata az embernek az, hogy biztos a pénzre megy. Van az a kategória, amin látod, hogy nagy befektetést igényel (nem csak a ruháin meg a körmén, hanem eleve a gesztusain, szavain, tekintetén), de van olyan szép nő is, akin látod, hogy nem ez a fontos számára első sorban. Az nem a nők hibája, ha te csak az előbbi kategóriát veszed számításba.
"Az nem a nők hibája, ha te csak az előbbi kategóriát veszed számításba."
Én inkább fordítva fogalmaznék, csak ezek a nők veszik őt számításba, mivel intelligens, igényes nő (itt most nem a műhajra gondolok), észre sem veszi az ilyeneket.
"A férfiakkal kapcsolatban sem, mert abban konszenzus alakult ki"
Semmi nem alakult ki, vannak közöttük is bőven.
Én megértem, hogy pénzzel próbálod elcsábítani a nőket.Hiszen mással bizonyáranem is tudnád.A természeteddel, hozzáállásoddal végképp nem.És ha pénzt kell villogtatni, akkor ezek szerint a testi adottságod sem elég.
Ha elfogy a vagyon, megmarad a majom.De az meg kinek lell?
Ismerek ilyen "szép" nőt, akinek a szemében is dollárjelek vannak.Milliárdos férje tartozéka.Eltartja, indőnként laposra veri, kirakat házasság, meg minden ami az ilyen felszínes embereknek jár.Végülis is ez is csa a szívás egyik formája..
Nem pénzzel csábítom el azokat a majmokat. A pénz csak a tekintélyemet növeli, és egyfajta biztonsági tartalék arra, ha a kis ribinek elmenne a szextől a kedve közvetlenül az összebújás előtt, akkor a köteget meglátva visszajön.
Erre kell nekem a pénz. De egyébként egy fillért sem fizetek ezeknek a pinájukért. Mit gondolnak ezek, keményen dolgozok meg tanulok, majd mindjárt rájuk fogom költeni? A pénz csak a csali.
"Ehhez 2-300 ezer HUF azért nem kifejezetten elég, én sem tudom, hogy mit akarhatnál ennyi KP-val."
Nem csodálkozok azon, hogy nem érted a dolgokat. De mindegy, mert a célközönség érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!