Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valóban igaz, hogy a szép nők sem egyformák, akkor miért velük szemben terjedt el az, hogy a pénzre mennek?
Még a saját nemükön belül is megoszlik ez a kérdés, mert a molett nőkről azért nem feltételezik, hogy a pénzre mennek. A férfiakkal kapcsolatban sem, mert abban konszenzus alakult ki, hogy kevés gigolo van a világon, éppen ezért nagyon meglepődnek, ha valakiről kiderül, hogy az.
De a szép nők? Az ember LEGELSŐ gondolata az, hogy "na, ez a csaj jól néz ki, de BIZTOS, hogy a pénzre megy"
A nők mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt az előítéletet ledöntsék, de nem sikerül. Továbbra is széles körbe elterjedt ez a nézet, és ezzel egyébként maximálisan egyetértek.
Ha nem lenne valóságalapja, akkor nem is terjedt volna el.
Ha jó csajt akarsz, akkor ahhoz pénz kell, mondom úgy, hogy amúgy nincs gondom az ismerkedéssel. Viszont nyugodtabb vagyok, ha a randin van a pénztárcámban egy köteg húszezres, pl. 270-300 000 Ft. Sosem lehet tudni....
"mert az ilyen nőknek vonzó maga a pénzkötet látványa"
AZ megvan neked, hogy normális ember nem pénzköteggel megy az utcára? Rossz kamu ez a kérdés.
Amúgy meg aki csak pénzköteget lobogtatva tud nőt felszedni, annak úgy tűnhet, hogy a minden nő a pénzre megy.
"Viszont nyugodtabb vagyok, ha a randin van a pénztárcámban egy köteg húszezres, pl. 270-300 000 Ft. Sosem lehet tudni...."
Haha, igazi lúzer álom. AZ egész havi fizud nincs ennyi.
Egy régi haverral azzal szórakoztunk, hogy elit helyekre mentünk be, és 1 millió forinttal fizettünk a pincérnőnek. Tudom-tudom... szerinted ez kamu. Hidd el akkor, hogy ő mennyire meglepődött.
"Amúgy meg aki csak pénzköteget lobogtatva tud nőt felszedni, annak úgy tűnhet, hogy a minden nő a pénzre megy."
Nem kell a pénzköteget lobogtatni. Annak is megvan a módja, hogy a nő úgy lássa meg, hogy nem feltűnő a dolog, hanem csak "véletlen" volt. Elég nagyot égtem volna, ha lobogtattam volna, ennyire hülye azért nem vagyok.
Mert a szépeket jobban hajlandóak pénzelni a pasik.Ezek a plasztikribik és hasonlók szoktat részesülni abban a kegyben, hogy kérés nélkül eltartják a pi csájukat, bónuszként utaztatják is luxus nyaralásokra.A valami el egyszerűbb nők csak mint háztartási robotgép jöhetnek számításba.Legalábbis nem gyakran látni olyat, hogy plasztikázatlan (vagy annak látszo), márkátlan ruhákban flangáló, hétköznapi mariskának más dolga sincs, csak körmöshöz, fodrászhoz járni és pakolni a következő nyaralásra.Hétköznapi hölyikéknek mars a munkába, aztán jöhet a háztartás.
Szóval valahogy fordítva működik ez a sztereotipia.De van igazság benne.
Ja és szép nö és szép nő között is van külömbség.A természetes szépségűt általában elkerülik.Legalábbis a pénzesek.
Azt állítod, hogy jól szórakozol a kérdésemen. Na, ez kb. olyan szöveg amit a sértődött nők mondanak, hogy "jahh, szánalom, pff, röhögök rajtad, sose kellettél" -> miközben vérzik a szíve. A szórakozásodat azért is tartom hazugságnak a részedről, mert az alapkérdésre nem tudtál válaszolni. Hogy védd a női becsületet, ezért nem a témakörre, hanem a személyiségemre tereled a témát.
Azt meg végképp nem értem, hogy mi alapján határozod meg, hogy nekem mennyi a fizetésem. Több nyelven beszélek, külföldi munkákkal a hátam mögött jó szakemberként, ráadásul úgy, hogy még tanulok is, mert még nem fejeztem be a tanulmányaimat, szóval én munka mellett dolgozok. Veled ellentétben, aki tengsz-lengsz a világban... Tudom, hogy él az átlag nő!
A nőkkel kapcsolatban meg csak annyit mondanék, hogy mindegyik a pénzre megy. Tökmindegy, hogy agyonsminkelt, vagy természetes szépség. A jó nőknek anyagilag jól eleresztett pasija van. Persze elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki pénzzel szedje fel őket. Én nem is erről beszéltem. Hanem arról, hogy amikor ismerkedek egy szép nővel, akkor mindig pénzzel megyek el, és ha jónak látom, teszek róla, hogy "véletlenül" meglássa, hogy nem fillér nélkül vagyok, mert az vonzó a szemében. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!