Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Valóban udvariasabbak vagytok a szép nőkkel?
Tegnap olvastam itt egy kérdést, amiben a kérdező erről panaszkodott.
Átlagos nő vagyok, de többnyire udvariasak velem, pl ugyanúgy kinyitjàk/megtartjàk az ajtót, előreengednek, àtengednek a zebràn, felveszik, ha leesik valamim...szóval ilyen aprósàgok. De èn is megteszem ugyanezt màsoknak nemtől függetlenül. Alapból nezek hàtra is, mielőtt hagynàm becsukódni az ajtót.
Az, hogy nem vigyorognak közben,mint a tejbetök, ès nem mérnek vègig, az csak jó, az ilyen helyzetekben úgyis csak kellemetlenül érzem magàm (nyáron nèha megesik, de gondolom, akkor ezt minden vékony nővel eljátszàk).
Valóban máshogy viselkedtek a feltűnően szépekkel, vagy csak mi nők képzelünk mindenbe bele valamit?
Őszintén, ha sietek, számomra teljesen mindegy, szép, átlag, csúnya, nő, férfi, mindre hagyom rácsukódni az ajtót:)
Nem sietek, nem kalandoznak a gondolataim, valami megoldandó dolgon, akkor meg mindenkivel udvarias vagyok.
én ugyanannyira vagyok udvarias velük, mint mondjuk egy idős nénikkel, vagy akár fiatal srácokkal
akiről messziről látszik, hogy buta, mint a föld, tudod az a tipikus kikent pláza p1cs4, na azokat kerülöm és inkább ők hátrányban vannak ilyen téren nálam, nem vagyok bunkó, csak velük annyira nem vagyok kedves, mint másokkal
A szep emberekkrl ugy egy az egyben, kedvesebbek.
Par honapja olvastam egy felmerest, amiben azt hasonlitottak ossze egy szuleszeti osztalyon, hogy a babakkal mennyit foglalkoznak. S az derult ki, azok a babakal akiket aranyosabbnak talaltak, azokkal tobbet vettek fel, tobbet jatszottak.
Tudatalatt a szimmetriahoz jobban, jobban ragaszkodunk, mint gondolnank.
Akik itt azt irtak, hogy ok nem, azok meg, vagy kamuznak, mint itt sok esetben. Vagy van eleve egy szep nokkel kapcsolatos hiedelmuk, duhuk, ami miatt direkt megbelyegzik a szep noket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!