Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csinos, szép lányokon valóban csüngnek a pasik, sorban állnak értük, akkor akin nem, akiért nem, az csúnya?
Nem. Nem az összes csinos, szép lányon csüngnek a pasik, csak azért gondolod ezt, mert sokkal feltűnőbb egy olyan lány, aki népszerű, esetleg könnyen befűzhető, és akit körülrajonganak a szépsége miatt, mint egy olyan, aki csendes, normális, nem ül fel a hülye csajozós dumáknak.
Nézd csak meg a Randiguru c. filmet, sokat tanulhatsz belőle.
Ez egy olyan világi félreértés.... Szerencsére 20 évesen pont nem érint, de példaként itt van az ask.fm. Mostanában ahogy szétnéztem, a legnépszerűbb lányok inkább csak dugnivalók: kirakott dekoltázs, konditermes fotók, pucsítós képek. Igazából ha úgy vesszük, "megdolgoznak" a népszerűségért, látványosságot csinálnak magukból. :)) Ezzel szemben (minden tiszteletem az övék) még mindig rengeteg szép lány van, aki nem él ezekkel a hatásvadász "trükkökkel", a külsőségek mellett megpróbálnak belső értékeket is teremteni, gyakran sikerrel. Egy ilyen lánnyal kevés srác bír el, hisz nem tudnak vele beszélgetni se, ha minden "tehetsége" a srácnak a külsőségekben mutatkozik meg és azzal próbálja felszedni őt. A népszerűséghez szükség van egy mindenki számára érthető, valamennyire butácska, közvetlen, de inkább flegma, külsőleg megnyerő megjelenésre. Ha viszonyt a lány értelmi szintje magasabbra esne, mint amekkora elegendő volna a népszerű státuszhoz, kevesebben "csüngnek" körülötte, de ez szerintem inkább jelzi a minőséget, mint sem azt, hogy ő nem volna ettől közkedvelt.
Persze én most elkanyarodtam egy irányba, de ha konkrétabban kérdeztél volna, bizonyára tudnék konkrétabban válaszolni. :) 20/f
#6, ne csak a bután hangzó kérdéseket vedd figyelembe, hanem az értelmes válaszokat is, és átlagolj.
#5 nagyon jól megfogalmazta a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!