Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen viselkedett a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen viselkedett a párom és jól döntött?

Figyelt kérdés

Én vagyok az apa!

Hazaértem a munkából a majd 3 éves kisifiunk szokatóban a pelusról.

Az párom lement a boltba ami kb 6perc lehetett.

A kisfiam sós pukit rágcsált közben. Elkezdett sírni, kérdeztem mi a baj mert nagyon hangosan sírt s Anya, Anya ekkor vettem észre, hogy áll a pisien. Felvettem bevittem a fürdőszobába s mondtam neki ne sírjon mert nem történt semmi baj, megesik az ilyen. De apa csak lemossa a kislábad ne legyen pisikés. Beszaladtam ruháért neki és gyors a középszőyeg sarkát felhajtottam ne maradjon a pisiben.

Bevittem a rucit de nagyon sírt s mondta nem kell az a ruha.. akkor gyorsan kiengedtem a vizet, ismét beszaladtam feltöröltem a pisi helyét s választottam másik ruhát közben mivel nagyon hangos volt a kicsim így én is hangosan kérdeztem, hogy melyik az amit szivesen felvenne. Bementem vissza s beleraktam a kádba, hogy a lábát lemossam. Észrevettem a nyála véres. Kérdeztem szó szerint szivem mit csináltál a kisszádnak, ráharaptál vagy megütötted?! Ekkor hazért párom kirángatott mit csinálok a gyerekkel.. nekemjött majd ráhagyva inkább bementem az ágyra.

Azt hittem fürdeti de elszaladt a szomszédhoz s hívta a rendőrséget..mert hogy én biztosan megvertem a kisgyereket és elakar költözni késbőbbsa szülei is megérkeztek... Mert a fiam azt mondta mikor kérdezte, hogy apa bántott..itt teszem hozzá sokszor volt jött a gyerek od hozzám, hogy anya megmarta azarcom vagy a ruháján mutatta, hogy meghuzgálta az anyja. Nem igaz ilyen nem volt az sem hogy egyszer is rálegyen ütve. Kértem azonnal a rendőrt vegyenek láteletet sőtt itt az újjlenyomatom vegyék le s a kisarcáról is, hogy nyúltam e felé.

Szóval félreértett mert annyit hallot, hogy gyerek üvölt én hangosabban szóltam ez álltal de nem vehemensen! A rendőr megértette mi történt..a fiamat pàrom a szüleivel bevitte a háziorvoshoz. Most a szüleinél van. 3 év alatt egyszer nem bàntottam soha nem is tenném.. látleletet kértem már mindenre esküdtem a páromnak, hogy félre érthető volt biztosan de nem az ahogyan gondolja. Már hazugságvizsgálatot is mondtam a páromnak hogy akkor elhinné nekem. Sajnos nem tudom mit tegyek.

Nem nehéz neki itthagyni, hisz havonta megy haza napokra, gyerekestől. A távolság pár kilóméter a szüleivel.

2019. máj. 31. 17:58
1 2 3 4
 31/32 SzalaiLaura válasza:
Nem biztos, hogy hazudott lehet csak télleg ismerőse. Vagy nem kapta meg azt amire vágyott vagy most ez a hiszti azért van mert a gyerek most jobban érzi magát ott és ezért is, hogy nem kellesz most neki. Azért én nem hagynám el a párom mert ez történt meg! Piszkosul elbeszélgetnék párommal és azon lennék, hogy ezt hárman harmóniába hozzuk! Csak hagynám, hogy az apa tegye a dolgát játszon a gyerekkel, próbáljon egész nap csak a gyerekkel foglalkozni és máris nem lett volna elköltözés elhagyás! De sajnos ezt az anya nem tette elvitte! Hagyni kellet volna, hogy azon a napon az apa azaz te foglalkozz a gyerekkel, kérj bocsánatot, öleld át, mond el mennyire szereted, és kérdezd meg játszotok e! Szemét egy párod van, nagyon sajnálom a gyerked is téged is. Aki menni akar azt nem lehet sajnos megállítani ez az igazság. Ő menni akart, elpakolt! Próbálj beszélni a gyerekeddel próbáld megértetni hogy szereted amit érzel mond el neki és hátha majd nem ezzel a véleményel lesz rolad hanem majd észreveszi emlékszik hogy jóvolt veled. Bár ez nem fog azon segíteni, hogy a feleségednek nem kellesz, de a kisgyereked és a saját lelkedben megnyugvás lesz! Kitartást remélem ha szeretnek visszamennek együtt lesztek. És mindenki normális lesz ez után mert kell az apja és az anyja is a kicsinek. Ez ne fair így együtt csináltátok együtt kell végigjárni, nehézségek lesznek pláne ha nem maradtok együtt egy megtört gyereket akartok? Azt hogy hol anyànal hol apánál van és majd se ide se oda nem akar visszamenni? Maradna apánál is maradna anyánál is! Felnő s majd nel tud bízni senkiben. Mikor kéri a másik szülőt mikor sír melyikőtök lesz képes a szemébe mondani hogy nincs. Nagyon sajnálom az anyának üzenem a gyerek miatt hozzák helyre azonnal a kapcsolatulat és beszéljék meg és hagyja az apát a gyerekkel kibontakozni mert nem adott volna neki puszit oda se ment volna hozzá ha bántotta volna!!
2019. jún. 2. 17:24
 32/32 Csenge35 ***** válasza:
Valami infó azóta?? Látom leállt a hozzászólások.
2019. jún. 9. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!