Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen viselkedett a párom és jól döntött?
Én vagyok az apa!
Hazaértem a munkából a majd 3 éves kisifiunk szokatóban a pelusról.
Az párom lement a boltba ami kb 6perc lehetett.
A kisfiam sós pukit rágcsált közben. Elkezdett sírni, kérdeztem mi a baj mert nagyon hangosan sírt s Anya, Anya ekkor vettem észre, hogy áll a pisien. Felvettem bevittem a fürdőszobába s mondtam neki ne sírjon mert nem történt semmi baj, megesik az ilyen. De apa csak lemossa a kislábad ne legyen pisikés. Beszaladtam ruháért neki és gyors a középszőyeg sarkát felhajtottam ne maradjon a pisiben.
Bevittem a rucit de nagyon sírt s mondta nem kell az a ruha.. akkor gyorsan kiengedtem a vizet, ismét beszaladtam feltöröltem a pisi helyét s választottam másik ruhát közben mivel nagyon hangos volt a kicsim így én is hangosan kérdeztem, hogy melyik az amit szivesen felvenne. Bementem vissza s beleraktam a kádba, hogy a lábát lemossam. Észrevettem a nyála véres. Kérdeztem szó szerint szivem mit csináltál a kisszádnak, ráharaptál vagy megütötted?! Ekkor hazért párom kirángatott mit csinálok a gyerekkel.. nekemjött majd ráhagyva inkább bementem az ágyra.
Azt hittem fürdeti de elszaladt a szomszédhoz s hívta a rendőrséget..mert hogy én biztosan megvertem a kisgyereket és elakar költözni késbőbbsa szülei is megérkeztek... Mert a fiam azt mondta mikor kérdezte, hogy apa bántott..itt teszem hozzá sokszor volt jött a gyerek od hozzám, hogy anya megmarta azarcom vagy a ruháján mutatta, hogy meghuzgálta az anyja. Nem igaz ilyen nem volt az sem hogy egyszer is rálegyen ütve. Kértem azonnal a rendőrt vegyenek láteletet sőtt itt az újjlenyomatom vegyék le s a kisarcáról is, hogy nyúltam e felé.
Szóval félreértett mert annyit hallot, hogy gyerek üvölt én hangosabban szóltam ez álltal de nem vehemensen! A rendőr megértette mi történt..a fiamat pàrom a szüleivel bevitte a háziorvoshoz. Most a szüleinél van. 3 év alatt egyszer nem bàntottam soha nem is tenném.. látleletet kértem már mindenre esküdtem a páromnak, hogy félre érthető volt biztosan de nem az ahogyan gondolja. Már hazugságvizsgálatot is mondtam a páromnak hogy akkor elhinné nekem. Sajnos nem tudom mit tegyek.
Nem nehéz neki itthagyni, hisz havonta megy haza napokra, gyerekestől. A távolság pár kilóméter a szüleivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!