Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen viselkedett a párom és jól döntött?
Én vagyok az apa!
Hazaértem a munkából a majd 3 éves kisifiunk szokatóban a pelusról.
Az párom lement a boltba ami kb 6perc lehetett.
A kisfiam sós pukit rágcsált közben. Elkezdett sírni, kérdeztem mi a baj mert nagyon hangosan sírt s Anya, Anya ekkor vettem észre, hogy áll a pisien. Felvettem bevittem a fürdőszobába s mondtam neki ne sírjon mert nem történt semmi baj, megesik az ilyen. De apa csak lemossa a kislábad ne legyen pisikés. Beszaladtam ruháért neki és gyors a középszőyeg sarkát felhajtottam ne maradjon a pisiben.
Bevittem a rucit de nagyon sírt s mondta nem kell az a ruha.. akkor gyorsan kiengedtem a vizet, ismét beszaladtam feltöröltem a pisi helyét s választottam másik ruhát közben mivel nagyon hangos volt a kicsim így én is hangosan kérdeztem, hogy melyik az amit szivesen felvenne. Bementem vissza s beleraktam a kádba, hogy a lábát lemossam. Észrevettem a nyála véres. Kérdeztem szó szerint szivem mit csináltál a kisszádnak, ráharaptál vagy megütötted?! Ekkor hazért párom kirángatott mit csinálok a gyerekkel.. nekemjött majd ráhagyva inkább bementem az ágyra.
Azt hittem fürdeti de elszaladt a szomszédhoz s hívta a rendőrséget..mert hogy én biztosan megvertem a kisgyereket és elakar költözni késbőbbsa szülei is megérkeztek... Mert a fiam azt mondta mikor kérdezte, hogy apa bántott..itt teszem hozzá sokszor volt jött a gyerek od hozzám, hogy anya megmarta azarcom vagy a ruháján mutatta, hogy meghuzgálta az anyja. Nem igaz ilyen nem volt az sem hogy egyszer is rálegyen ütve. Kértem azonnal a rendőrt vegyenek láteletet sőtt itt az újjlenyomatom vegyék le s a kisarcáról is, hogy nyúltam e felé.
Szóval félreértett mert annyit hallot, hogy gyerek üvölt én hangosabban szóltam ez álltal de nem vehemensen! A rendőr megértette mi történt..a fiamat pàrom a szüleivel bevitte a háziorvoshoz. Most a szüleinél van. 3 év alatt egyszer nem bàntottam soha nem is tenném.. látleletet kértem már mindenre esküdtem a páromnak, hogy félre érthető volt biztosan de nem az ahogyan gondolja. Már hazugságvizsgálatot is mondtam a páromnak hogy akkor elhinné nekem. Sajnos nem tudom mit tegyek.
Nem nehéz neki itthagyni, hisz havonta megy haza napokra, gyerekestől. A távolság pár kilóméter a szüleivel.
Ezért kellett volna ragaszkodni a látlelethez. Ez egy nagyon durva vád, hogy bántod a saját gyerekedet. Az meg a másik, ha már "nem véletlenül ez az első gondolata" (kedves utolsó), akkor még gondatlan veszélyeztetné az anya részéről a gyereket olyannal együtt hagyni aki meggyőződése szerint bántalmazta... egy percre is, nemhogy hatra.
32/f
3 évest bölcsibe nem vesznek már fel, oviba csak akkor, ha már szobatiszta. Ha nincs, aki vigyázzon a gyerekre, nyilván nem tud dolgozni, mert a hátára nem kötheti.
Most a nagyszülőknél lakva van segítsége, másrészt nincs más lehetősége.
Az egyszerűen nem életszerű, hogy egy gondos, gyengéd apát ok nélkül meggyanúsít az anya. Mit nyer vele? Azt, hogy már nem tartja el a kérdező, és egyedül marad a gyerekkel? Tiszta haszon.
Miért fél a gyerek az apjától? Ok nélkül?
Nincs benne semmi logika.
Na ugye! Állandó a feszültség, az ordítozás, ez csak az utolsó csepp volt.
Ha neked ennyire xar a feleségeddel, akkor miért bánod, hogy elment? Jobb lesz külön.
A gyerektől nem kell elválni.
Lehet, hogy hihetetlen, de nem mindenkinek természetes a pofozkodás se a kapcsolatban, se a gyermeknevelésben.
Annyit értél el, hogy fél tőled a gyereked. Az se javít a helyzeten, ha az anyjával ordítoztok naponta.
Olyanról meg én nem hallottam, hogy evés közben valaki véresre harapja a száját. De ezek szerint ilyen is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!