Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen viselkedett a párom és jól döntött?
Én vagyok az apa!
Hazaértem a munkából a majd 3 éves kisifiunk szokatóban a pelusról.
Az párom lement a boltba ami kb 6perc lehetett.
A kisfiam sós pukit rágcsált közben. Elkezdett sírni, kérdeztem mi a baj mert nagyon hangosan sírt s Anya, Anya ekkor vettem észre, hogy áll a pisien. Felvettem bevittem a fürdőszobába s mondtam neki ne sírjon mert nem történt semmi baj, megesik az ilyen. De apa csak lemossa a kislábad ne legyen pisikés. Beszaladtam ruháért neki és gyors a középszőyeg sarkát felhajtottam ne maradjon a pisiben.
Bevittem a rucit de nagyon sírt s mondta nem kell az a ruha.. akkor gyorsan kiengedtem a vizet, ismét beszaladtam feltöröltem a pisi helyét s választottam másik ruhát közben mivel nagyon hangos volt a kicsim így én is hangosan kérdeztem, hogy melyik az amit szivesen felvenne. Bementem vissza s beleraktam a kádba, hogy a lábát lemossam. Észrevettem a nyála véres. Kérdeztem szó szerint szivem mit csináltál a kisszádnak, ráharaptál vagy megütötted?! Ekkor hazért párom kirángatott mit csinálok a gyerekkel.. nekemjött majd ráhagyva inkább bementem az ágyra.
Azt hittem fürdeti de elszaladt a szomszédhoz s hívta a rendőrséget..mert hogy én biztosan megvertem a kisgyereket és elakar költözni késbőbbsa szülei is megérkeztek... Mert a fiam azt mondta mikor kérdezte, hogy apa bántott..itt teszem hozzá sokszor volt jött a gyerek od hozzám, hogy anya megmarta azarcom vagy a ruháján mutatta, hogy meghuzgálta az anyja. Nem igaz ilyen nem volt az sem hogy egyszer is rálegyen ütve. Kértem azonnal a rendőrt vegyenek láteletet sőtt itt az újjlenyomatom vegyék le s a kisarcáról is, hogy nyúltam e felé.
Szóval félreértett mert annyit hallot, hogy gyerek üvölt én hangosabban szóltam ez álltal de nem vehemensen! A rendőr megértette mi történt..a fiamat pàrom a szüleivel bevitte a háziorvoshoz. Most a szüleinél van. 3 év alatt egyszer nem bàntottam soha nem is tenném.. látleletet kértem már mindenre esküdtem a páromnak, hogy félre érthető volt biztosan de nem az ahogyan gondolja. Már hazugságvizsgálatot is mondtam a páromnak hogy akkor elhinné nekem. Sajnos nem tudom mit tegyek.
Nem nehéz neki itthagyni, hisz havonta megy haza napokra, gyerekestől. A távolság pár kilóméter a szüleivel.
#20 állandó a feszültség ezt honnan tudod? Velük élsz? Itt senki nem szűrhet le mást mint, hogy az Anya feleség viselkedése sem egy normális hozzáállás a férj családneveléshez. Neked feküdne, ha a párod elvinné a kicsit napokig míg te hazakeresel?! Vagy, hogy nem érdemelsz egy tízórai elkészítését, hogy eltudd vinni a munkába indulva, DE a tesókának pedig helybe viszi! Nekünk nem egy gyerek van, hidd el rátudnak harapni úgy hogy vérzik nem is kicsit. Volt mikor elesett megesik ilyen korban mégsem azt mondtam a férjemnek biztos szétverted!! Hibásak mindannyian a nagyszülők az apa az anya. A nagyszülők nyomatékot adnak a lányuknak és befolyásolják, irányítják! De valyon ha az férje tenné és ő hagyná ott napokig, ő lenne az akit ennyire befolyásolják a szülei akkor a lánynak, hogy esne?! Nekünk senki felett nincs jogunk ítélkezni a lány hülye, hogy ennyit enged a családjának és ennyire nem tudta őket elengedni még a gyereke után sem. Nem mondom ne menjen vagy ne beszéljenek de ez ebben a formában nem helyes és sokan szerintem nem viselnénk ezt el. Szerintem ebben a kapcsolatban nem más mint a nagyszülők irányítnak! Lehet az apát is hibáztatni de ugya úgy az anyàt az anya szüleit is.
(35L) feleség családanya!
Elég szomorú amit leírtál :( .
Az anyának lehetne lehetett volna annyi esze, hogy elhív és együtt elmentek sétálni úgy, hogy a gyerek is veletek van. Megnézni, hogy viselkedik közeleg e hozzád, szól e hozzád vagy ad e puszit. Mondja e neked is hogy bántott apa. Ha ezeket nem mondja akkor elgondolkodva egy hetet adva visszamentem volna hozzád. Ha meg mentél hozzájuk és szóba ált veled a kisfiad vagy megengedte, hogy adj puszit neki, átöleld akkor nem tudom mi az anyuka fantáziája és Ő ezt már szerette volna. A gyerek akkor nem közeledne hozzád!! Egyetlen bűnöd van a hangzavar amit leírtál de nem volt benne semmi szidalmazás a kisfiad felé. Amikor az anya kiszedett a fürdőből aki ideges vagy, ahogyan elképzeli milyen mérges voltál akkor nem bemész hanem tovább folytadot szerintem. Nem tiszta nekem az anya érzései sem az hogy ezért elkell hagyni az apát. Abba nem gondol bele, hogy kérni fog a gyerek téged követelni fog?! Vagy abba, hogy ha máskor is ez lett volna, akkor a fiad nem ment volna sehová veled? Vagy nem szeretett volna veled játszani hanem félt volna tőled?! Ezt az anya nem nézi ez a feleséged nem tarja most szem előtt. Hisz egy gyerek nem szeret játszani azzal aki rosszul bánik bánt vele. Ha voltál ez idő alatt a kiafiadnál és közeledett hozzád akkor miért nem mentek már haza mert ez idei állapot hogy apa nem kell ez másnapra nem így lenne hanem apa játsz velem. Úgy írom ezeket, hogy nekem is van párom nekem is gyerek. Itt is vam, hogy nem értünk együtt a gyerekekkel van durci is de ezt egy apa anya közeg egy nap alatt elszáll benük. Az anya ha olvassa pergesse le, hogy a gyerek közeledett e az apához vagy szeretett e vele játszani hívta e magával játszani ha igen akkor most nagyon csúnya dolgott tettél!!! Így emberrel a kisfiad apjával nem szabadott volna elvetted az apjától egy hülyeség miatt!!! Neked még állat sem való, nem hogy gyerek!! (35) L
Csenge35 felhasználó sok igazat írt. Hogy feltételezhet ilyet egy anya amikor már nem egyszer volt a kicsi az apjával együtt kettesben ( bolt, játszótér, séta gondolom ) .
Megeshet, hogy túlhangos voltál ezért fél a gyereked most. Nem volt szép az igaz. De, hogy ezt tegye ezért az anya undorító!! Abba nem gondol bele, hogy most ő ezzel mit tett a gyerekkel az apjával?! Hogy nem lesz ott neki az apa nap mint nap! Hogy ha bántottad volna akkor ne elsö eset és ahogy irod akor nem hív játszani veled sem akart volna lenni. Írod hogy voltál ott akkor neked is mondta volna sőt hozzád sem megy! Nem tiszta nekem, hogy ott ahol most vannak miket mondhatnak szegény gyereknek. Ha nem a párod akkor a nagyszülők vagy úgy hogy párod halja vagy úgy hogy nem! Ez most ellened megy, hogy a nagyszülők magukévá tegyék a gyereked és a gyereküket. Nem fogadták el, hogy az unoka a lányuk nem velük él! A feleségednek meg lehetne annyi esze hogy, visszanézne, hogy mennyire szeret a kicsi és te is őt mert mindíg hívott játszani. Meg, hogy ott voltál és közeledett a gyereked, ha bántottad volna, vagy ahogy elő adja, mennyire fél tőled akkor feléd nem megy a gyereked! Ez a nő egy IDIÓTA! Kérjed a gyerek elhelyezést megfogod nyerni! Dolgozol, van lakás így már nem 0-ról indulsz. Pláne ha kiderül mert ott kiderül hogy bántottad vagy sem ha nem bántottad meg vannak tanuid mindig elvitte tőled ez nem más mint kisajátítás a bíróságon nem fogják elnézni mert, hogy az anyja! Most az van, hogy elakart már régen hagyni. A biróságon pedig az eddigi életkörülményt is nézni ha 6éve éltek együtt megvizsgálják, hogyan és miképp költöztetek össze. Azt is hogy most ő hová vitte nem nézik csak az apa, anya eltarthatóságát. Megvizsgálnak benneteket elbeszélgetnek veletek a kicsivel is nagyon nagyon hozzáértő. És ha fenn áll az anya vagy az anya családja felől a kicsi befolyásolása azonnal nyert ügyed van! Lekellet volna ülnötök nem elcuccolnia! Ez nem más mint, hogy a szülők irányítják de ez meg fúj és szégyen. Van gyerekem van párom még nem házasok de voltak vitáink de nem szétmentünk azért én nem hagynám el a párom mert hangos volt úgy hogy a gyerek is s ez álltal kellet neki is hangosabbnak lennie hisz másik helységbe voltál. Nem való se anyának se kapcsolatba! Lelkitraumat fog ezzel csinálni, hogy elvette töled a gyereket! Neki az járna amit megérdemel a szüleit azt, hogy együtt lakjank egy fedél alatt de hogy se pasi se gyerek nem az biztos! Hibás vagy te is de ez nem akkor bűn haragudni joga lenne rád de nem ez amit tett! Ott kellet volna legyen és ha már annyira őszintén szeret téged és a gyereketeket akkor mind a hármotok érdekében békíteni csihítani. Haragudhatott volna ezért ez lett volna a maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!