Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavar titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavar titeket a magamutogatás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyire zavaró, ha valaki alulöltözve tesz fel képeket magáról (face,insta)lehet fürdőruhás stb. Vagy akár más módon, gyakran felesleges dolgokat oszt meg magáról (reggeli,ebéd,boldog, mérges stb). Mindkét oldal véleménye érdekel. Esetleg van hogy valaki tetszik, de ez miatt nem jönnétek össze vele?
2019. máj. 31. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha érdekel téged ez a lány, ismerd meg. Nem veszítesz vele semmit. Én sem szeretem, ha egy ismerősöm az életének minden részletét megosztja, de ki tudja? Kérdezd meg, hogy ő miért csinálja.
2019. máj. 31. 18:23
 22/26 anonim ***** válasza:
31%
Nálam van egy minimális IQ-szint beugróként, úgyhogy az ilyen nő legfeljebb szexre kellene.
2019. máj. 31. 19:21
 23/26 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok és a legtöbb hozzászólással teljesen egyetértek. Csak az a para, hogy egy tizes skálán 15-ös és ez kicsit elvette az eszem, de majd lenyugtatom magam:) Köszi :)
2019. máj. 31. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Zavarni nem zavar, nem érdekel. Tinderen is X balra húzom a magamutogatós csajokat, nem az esetem ez a fajta "életstílust képviselő lélek".
2019. máj. 31. 22:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, elolvastam a kommenteket. Ebben a felállásban a legjobb amit tehetsz, hogy adsz neki esélyt (ha már házhoz jön a sült galamb).

Akkor nem fog később emészteni a gondolat, hogy lemaradtál valamiről.

Viszont ne úgy állj neki a, hogy feleségül akard venni s gyereket fog szülni neked. (persze nincs kizárva, az emberek változnak és párkapcsolat is változtat).

Alapjáraton csak azért menj bele, hogy ne szalasz el egy lehetőséget ami után bánkódnál.

2019. máj. 31. 22:14
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, azt hiszem ez a legjobb amit tehetek. Köszi mindenkinek!
2019. máj. 31. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!