Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavar titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavar titeket a magamutogatás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyire zavaró, ha valaki alulöltözve tesz fel képeket magáról (face,insta)lehet fürdőruhás stb. Vagy akár más módon, gyakran felesleges dolgokat oszt meg magáról (reggeli,ebéd,boldog, mérges stb). Mindkét oldal véleménye érdekel. Esetleg van hogy valaki tetszik, de ez miatt nem jönnétek össze vele?
2019. máj. 31. 15:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már nincs facebookom, nem tudom, mi megy rajta, Instagramom sincs, szóval hidegen hagynak az ilyen oldalak. Annyi biztos, hogy nem ismerkednék olyan nővel, aki ilyesmiket tesz fel. 31F
2019. máj. 31. 16:22
 12/26 anonim ***** válasza:
16%
Engem nem érdekel ki mit oszt meg magàról face- n. Arra való hogy az ember megossza az élményeit, dolgait. Én zàrt csoportokban vagyok aktív, olyan dolgokkal kapcsolatosan amik érdekelnek. Ennyi. Nem ítélek meg senkit egy nyamvadt közösségi oldal alapjàn.
2019. máj. 31. 16:29
 13/26 A kérdező kommentje:
Én se ítélek meg ez alapján alapesetben. Viszont ez már árulkodó a gondolkodásmódjáról. Egy értelmes ember ilyet nem tenne fel, nem osztaná meg a világgal ezeket a dolgokat, a pózolását. Ez már sok:(
2019. máj. 31. 16:33
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván a barátnői nem mondanák meg neked hogy hé Pisti a Gizi mekkora r***banc.

Amúgy nem biztos hogy, tehát azért mert tesz fel ilyeneket nem jelenti azt hogy mindenkivel összefekszik, de nekem sem szimpatikus ez a fajta viselkedés, ha valaki pucsít, meg pózol és magát mutogatja a neten.

2019. máj. 31. 16:41
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Fenéket kölcsönös :D egy kis balfék vagy teis aki folyatja a nyálát és féltékeny vagy hogy a tiéd sohasem lehet.
2019. máj. 31. 16:48
 16/26 A kérdező kommentje:
Ő jött oda hozzám:) Amúgy meg abba a szűk rétegbe tartozom aki mutogathatná magát, de mégsem teszem. Mondjuk ez a mondat így kicsit őngólszagú, de csak azért írtam, hogy ne hidd azt hogy csak a nyálamat folyatom. Órán szemeztünk és másnap a folyosón jött oda hozzám valami hülye dumával. Mintha csak magamat láttam volna, ugyanezt csinálom mindig:D Lehet hogy a hatalmas hülyeségem, de mivel a legszebb nő akit valaha láttam, vagy minden kell, vagy semmi sem. Lehet hogy bánni fogom később, meg lehet hogy idióta vagyok, de ha nem normális akkor az elkeserít annyira, hogy inkább ne akarjak semmit. Ő lehetne a tökéletes nő, olyan amilyet már elképzelni is szégyen, de hát van valami "beütése" úgy tűnik és ez rohadtul idegesít.
2019. máj. 31. 17:01
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Baromira irritálnak az ilyen emberek. Az ilyen kamu Insta magamutogatás akkor is kizáró ok, ha ő a tökéletes társ. Nem vagyok hajlandó ilyen ember mellett élni akivel egy kávét se lehet úgy meginni, hogy ne csináljon róla 600 képet.

Akik már ilyen "celeb" szinten tolják azokat meg mélységesen megvetem mert bele sem gondolnak, hogy ezzel a rengeteg hazugsággal amit felraknak milyen hatással vannak a fiatal lányokra. Akik ezekre a nőkre akarnak hasonlítani szó szerint nulla eséllyel fognak indulni a társkeresésben, mert minden férfi fejvesztve menekül ettől az életmódtól és gondolkodástól meg kinézettől.

Meg persze kb porig rombolja az önbecsülésüket. Egyszerűen nem értik ezek a kislányok, hogy amit ott látnak az nem a valóság. Szerkesztett képek, jól megválasztott beállás, a sarki kertészet pálmái között pózolás majd ezt egzotikus nyaralásként kirakni (ez pont nagyon true story sajnos).

Az ilyen magamutogató embereket kérdés nélkül zárom ki az életemből, egy embertípust sem nézek le ennyire.

2019. máj. 31. 17:03
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, látom hogy sokan belebetegszenek ebbe. Amin meglepődtem az az, hogy férfi barátaim között is látom már, hogy ha kevés lájk van egy képükön akkor kiborulnak. Egy nőnek akit leginkább a genetikája határoz meg külsőleg, bele se merek gondolni mit élhet át ilyenkor. Olyan gyönyörű lányokat hallgattam már panaszkodni arról, hogy nem szeretik magukat, sőt sokan plasztikáztatni akarnak, pedig csodálatosak. Mindig próbálom is velük megértetni, hogy nincs rá szükségük, de nyilván ez belülről marja őket :(
2019. máj. 31. 17:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ismerek egy gyönyörű fiatal lányt, 21 éves és az első és egyetlen barátjával 19 évesen jött össze. Főiskolás lány és amúgy nagyon kedves. Ő is szeret baromi sok képet feltölteni instára (facebookra annyira nem). Elmondanám, hogy súlyosan önbizalomhiányos és így kompenzál. Anorexiás is volt egy időben. Most kidolgozta magát, vékony és rakja fel a pózolós meg ilyen-olyan képeket. Én tudom, hogy amúgy mennyire naiv lányka, hétköznap szemüvegben, kontyba tűzött hajjal, de őt a lájkok tartják egyben, mert így talán el tudja hinni magáról, hogy értékes. Mondjuk tangás képe nincs, de bikinis igen, amikor a tengernél vannak. Szóval létezik ilyen is. De az ilyen lány meg egy kicsit sérült lelkileg. Te döntsd el, ha ismered, hogy a te választottad ilyen vagy csak egy magamutogató ribizli. Szerintem amúgy lehet rendes lány, de valami baj mindenképpen van a toronyban.
2019. máj. 31. 17:32
 20/26 A kérdező kommentje:
Körül-belül ezt mondta a barátnője róla. Régebben nem tetszett magának, önbizalomhiányos volt. Most amióta ilyen alakja lett, azóta folyamatosan teszi fel a képeket.
2019. máj. 31. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!