Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy egyáltalán nem tudok megbízni egy lányban sem?
Bárkivel ismerkedem, senkiben sem tudok megbízni egy kicsit sem. Volt két rossz tapasztalatom végül is, már akkor is bennem volt az, hogy biztos hazudik, biztos azért tűnik el mert mással szexel, randizik stb. Akkor próbáltam türtőztetni magam és még bántott is, hogy ilyet feltételezek róluk, de aztán igazam lett. Majd beleőrültem. Aztán sok idő múlva megint ismerkedni kezdtem egy lánnyal, aki bár nagyon tetszett és rendesnek tűnt, de nála már nem tudtam leplezni magam. Egy este eltűnt úgy három órára, nem válaszolt az üzenetemre (addig egész nap beszéltünk) csak majd késő éjjel. Ezek után pedig nem beszéltem vele többet. Nem tudhatom, hogy mit csinált, nincs is közöm hozzá végül is mert nem a barátnőm, viszont ez nálam elég is volt ahhoz, hogy ne folytassam.
Érzem, hogy minden lánnyal ennyire bizalmatlan vagyok, és ez nem jelent jót. Mit tehetnék, hogy ne legyen bennem alapból ez?
1.: Igen, a nőkben valóban nem szabad bízni!
2.: Viszont neked komolyan kéne egy dilidoki, mert van bajod nem kevés.
3.: Ha nincs elmebajod, akkor meg egyszerűen csicska vagy, ezért félsz, hogy átvernek, mert tudod, hogy kevés vagy egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!