Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék újra megbízni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék újra megbízni egy lányban?

Figyelt kérdés

Közhelyes kérdés, de amik velem történtek már nem annyira. Rettenetesen sok történetet tudnék mondani, hogy hányféle módon szúrtak ki velem, volt aki nem is szólt és elköltözött, volt aki halottnak tettette magát, volt aki tényleg meg is halt. Nem tartom magam egy bonyolult férfinak, nagyon tudok szeretni, ezt többen meg is erősítették, valószínűleg egész egyszerűen a balszerencse, ami mindig közrejátszott.

Számtalanszor, rengetegféle módon bántottak már meg, pedig tényleg csak egy normális hosszútávú kapcsolatot szeretnék, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy megbízzak egy lányban (igen, ez afféle előítélet sajnos).

Lehet ez ellen tenni valamit, vagy ezt majd az idő gyógyítja be?

2018. jan. 5. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a második mondatod óta könnyes szemekkel hangosan röhögök :D

Bele se merek gondolni, milyen ember lehetsz, ha egy lány inkább halottnak tetteti magát, vagy tényleg meghal, hogy letázzon :D

2018. jan. 5. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, mit tehettél te ezekkel a lányokkal. Halottnak tetette magát?
2018. jan. 5. 22:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó rég történt. Bevallom, nem gondolom, hogy abban én vagyok a hibás, a nő nem volt teljesen komplett. De így leírva tényleg viccesen nézhet ki :) Nem vagyok én vészes, sőt...
2018. jan. 5. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
szétrepedek, segítség.. :D :D (:)
2018. jan. 5. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
"volt aki tényleg meg is halt" xdd Végülis, ez is a másik lerázásának egy módja.
2018. jan. 5. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Válassz olyan nőt, akivel mindent meg lehet beszélni. Akkor nem futsz bele hirtelen pofára esésekbe. Neked is mindent meg kell tenned, hogy

1) elmondj neki mindent, ne kerüld a konfliktust

2) figyelj rá, vedd komolyan, soha ne bántsd az őszinteségéért.

2018. jan. 5. 22:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet nem ezt a példát kellett volna felhoznom, látom többen leragadtak a halottnak tettető lány mellett :D
2018. jan. 5. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, értelmes tanácsot én se tudok adni, de sírva röhögök. XD

Amúgy az életem párkapcsolati téren nem indult valami fényesen, nagyon csúnyán megalázott és kihasznált egy srác (hülye voltam és fiatal), egy másik exem chaten keresztül szakított velem Valentin-napon, aztán úgy fél évre rá újra összejöttünk - úgy egy hét erejéig, hogy minek, azt nem tudom -, és megint megcsinálta, hogy interneten keresztül dobott. Utána is voltak még érdekes eseteim, bár nem ennyire durvák, nem tettette magát halottnak senki, sőt meg se halt, de futottam össze érdekes alakokkal. Lehet, hogy ők meg rólam sztorizgatnak, mert néha én sem vagyok százas. XD

Szóval negatív tapasztalatok ellenére valahogy sosem úgy álltam hozzá a fiúkhoz, hogy biztos megint valami szemétládával vagy stikkessel fogok találkozni, mert minden ember egy külön egyéniség. Mondjuk egy elég optimista és vidám személyiség vagyok, és végül a pozitív hozzáállásommal csak sikerült találnom egy normális férfit.

A hogyan küzdd le az előítéleteidet kérdésre sajnos nem tudok választ adni, mert bennem ilyen sosem volt. Valahogy nekem nem következett abból, hogy ha néhány pasi idióta, akkor az összes többi is az.

2018. jan. 5. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Amelyik meghalt, már tökélyre fejlesztette a halottnak tettetés művészetét.
2018. jan. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!