Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad megbízni a párunkba? Ha előtte mással bizalom terén nem 1x megjártam már!
Mostanában olyan furcsa a párom, mert ha írok neki elig válaszol, felhívom akkor szűkszavúan válaszol. Múltkor is menni akartam le náluk, hogy töltsük együtt a napot. Erre vadul elkezdett kifogásokat keresni, hogy pihenjünk inkább, meg hogy én fáradt vagyok egész héten legyek otthon.
Másik igen nagy furcsaság, hogy mindenki elől titkolja a kapcsolatunkat. Szüleinek úgy mutatott be mint egy jó barátot és telefonba meg letagadott a barátnője előtt. Közös fotó meg csak egy ábránd számomra. Rá is kérdeztem, hogy ez mi erre a válasz az volt "nem szereti ha nyilvánosság előtt éli a szerelmi életét" Én megértem de azért nem vagyunk rajta a KGB körözési listáján. Neten meg azért elég szépen kacérkodik más férfiakkal. Lényegében nem vagyok féltékeny de van egy határ
En alapjaraton annak a hive vagyok, hogy ha mar kapcsolatba lepunk, akkor adjuk meg a masiknak a feltetlen bizalmat. Ex bune miatt az uj partnert buntetni aljassag. Attol meg, hogy valaki mas eljatszotta a bizalmat, az uj ember tiszta lapot erdemel.
Viszont a "baratnod" viselkedese kicsit sem korrekt. Nem vallal fel senki elott, letagad, masokkal flortol - egyertelmuen azt jelzi, hogy nyitott a masokkal valo ismerkedesre, teged pedig talonban tart addig, amig nem talal valaki jobbat. Sajnalom, de ez a szomoru igazsag.
Aki igy viselkedik, abban nem lehet bizni. A helyedben kinyitnam a szemem es hagynam az egesz kapcsolatot a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!