Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem tud megbízni egy nőben, akkor ott bármiféle kapcsolatnak helye nincs?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 12:48
1/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy hogy melyik fél nem képes megbízni a másikban, ha már a bizalom alapvetően hiányzik ott csak idő kérdése és vége a kapcsolatnak. A bizalom nélkül ugyanis az egész nem sokat ér :)
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz... :(
2014. jún. 4. 12:50
4/9 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk rendes lány vagyok, nem ribizli.
2014. jún. 4. 12:54
5/9 anonim válasza:
Van-e oka, a bizalom hiánynak? Nem mindegy. Ismertem egy lányt, aki ittasan összefeküdt idegenekkel olykor-olykor, ő nem is akarta alapon. Elmesélte, én kiakadtam, ő meg csodálkozott. Van ilyen. Nem csalt meg, de a tudat, hogy esetleg lerészegedik és nem tudja, h mit csinál, azért nem kellemes érzés. 37F
6/9 A kérdező kommentje:
Ez kellemetlen.
Nem bízik meg bennem és kész. Komolytalannak tart.
20/L
2014. jún. 4. 13:09
7/9 anonim válasza:
Gondold végig, hogy adtál-e okot neki. Ha nem, akkor hagyd, később csak nagyobb bajok lesznek.
8/9 anonim válasza:
Felszínes szexkapcsolat kialakulhat, esetleg haverság extrákkal ahol a bizalom tejesen másodlagos mert nem tartoztok egymásnak elszámolni valóval csak összejártok szexelni.
Szorosabb barátságra vagy komoly kapcsolatra viszont nincs esély.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!
Most már tisztábban látok.
2014. jún. 4. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!