Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok megbízni benne. Kialakulhat a bizalom valaha? 23N
A férfinak akivel félig meddig együtt vagyunk, 4 éves kapcsolata ért véget kb egy hónapja. A lány szakított vele, tehát nem a férfi akarta. Iszonyatosan megviselte a szakítás, bár a 4 év alatt többször is megcsalta a barátnőjét. A szakítás után minden közös dolgot levett a facebookjáról is.
Nekem azt mondja hogy mostanra túl van az egészen, utálja az exét. De valahogy nem tudok neki hinni. A lány nagymamája a héten halt meg, félek hogy ez újra összehozza őket. Nagyon sokat veszekszünk ezen. Azt mondta már tegnap hogy megmutatja a facebookos beszélgetéseit is hogy hetek óta nem beszélnek, és nem fognak újra összejönni. Viszont nagyon rossz érzésem van. Semennyire sem tudok bízni benne.
Valaha kialakulhat a bizalom, vagy hagyjam?
23N
A bizalom pont a kapcsolat elején szokott meglenni, és ezt lehet eljátszani.
Nálad meg úgy tűnik, hogy már eljátszani sem kell, mert nincs meg.
Ne benne ne bízz.
Ő tényleg úgy látja ahigyan mondja.
Nincs túl rajta, ezért utálja ennyire, de ez nem számít.
Azért mondja, nem jönnek össze, mert nem lát rá esélyt.
Haladjatok lassan. Ennyi.
Ha nem ő akarta a szakítást, akkor egy 4 éves kapcsolatot szerintem nem lehet lezárni egy hónap alatt...
Igaz velem rengeteget tervezget a programokról, közös dolgokról, de állandóan úgy érzem hogy max csak pótlék vagyok. :(
Mentek a zöldek!
4 év alatt többször megcsalta, de nem akart szakítani. Vagyis az a fajta "macsó", akinek kell egy biztos puni, aki mellett szabadon lehet kalandozni, és ezt lesz szíves mosolyogva elviselni. De ha a fagyi visszanyal, akkor kikészül.
Arra szerintem mérget vehetsz, hogy az exe nem fogadja vissza soha. De abban is, hogy melletted is rendszeresen félre fog dugni.
Nem a megcsalás miatt szakítottak. Sosem bukott le ezzel kapcsolatban.
Kár hogy elmondta nekem ezeket. Jobb lenne tudatlanságban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!