Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne lehetne megbízni valakiben?
Van egy srác,akivel alakulnak a dolgok, már a sokadik randin voltunk,de még nem vagyunk együtt.
Most van a szülinapom és a legjobb barátnőm írt valami nagyon aranyos egy oldalas szöveget nekem. A sráccal beültünk egy kávézóba , gondoltam megmutatom mit írt a barátnőm. Meg is kerestem a telefonon a szöveget és odaadtam neki, hogy olvassa el. Én mondtam ,hogy addig elmegyek a mosdóba ha nem haragszik(tényleg wc-re kellett mennem),addig olvassa nyugodtan.
Teljesen ledöbbent,hogy én addig csak úgy ott merem hagyni a telóm a kezében.
Azóta is állandóan emlegeti.
Tényleg ennyire gáz,hogy ilyet csináltam?
Nem hinném hogy valami rejtegetnivalóm vagy hasonló lenne:D
20L
Nem gáz, csak szokatlan.
Tudod, amikor az emberek telefonját úgy is el lehet lopni, hogy az ajtók zárása előtt kikapod a kezéből, akkor elég nagy bizalomra vall, hogy csak simán otthagyod a kezében, amíg elmész 5 percre. Emellett benne van az is, hogy mostanság nem divat bízni még félidegenekben sem, erre is meglehetősen sok példát találni. Valószínűleg ezek miatt lepődött meg.
Nem ritka amúgy ez a reakció, én is volt hogy meglepődtem, amikor néhány napos ismeretség után volt olyan barátom, aki a párkapcsolati problémáiba is beavatott.
1,5 éve vagyunk a legjobb barátok.
Csak most próbálnánk meg együtt. Szóvan nem az van,hpgy most ismertem meg.
barátaimnak én is otthagyom a gépet, telefont... de másnak nem. miért kéne megbíznom akárkiben?
(egyébként semmi top secret ufóaktát nem tartok egyik kütyümön se, szóval nem para, ha belenéznek, max meglesz a véleményük, de az meg kit érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!