Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok képesek félretenni a külsőt?
Azt veszem észre magamon sajnos hogy egyre fontosabb, másrészről viszont ha valaki nagyon megfog, akkor egyszerűen a külseje is tetszik, pedig lehet, hogy nem is egy szépség.
A saját ízlésem szerinti külső fontos, de ebbe általában nem a tipikus poszterfiúk/szépfiúk tartoznak bele, tőlük hányok.
7et mondanék
23 L
Javítok, inkább 8 :D
előző voltam
Ez attól függ.
Ha valakivel előbb beszélek mondjuk a neten és utána találkozunk akkor kb 4-5
De ha fordítva, előbb látom, aztán beszélünk, akkor 6-7
Nálam valahogy megszépíti a jó/szép belső a külsőt
21N
Eleinte úgy álltam hozzá, hogy a belső fontos, a külső nem, mert hiába néz ki valaki jól, ha belsőre nem passzolunk. Ebből kiindulva lett egy barátom akivel belsőre teljesen passzoltunk, viszont külsőre egyáltalán nem tetszett. Idővel persze a belső szépített a külsőn, de mivel nem vonzódtam hozzá nem történt semmi köztünk csókon kívül, szakítás lett a vége. Saját tapasztalatból kiindulva még mindig azt mondom, hogy a belső fontosabb, de a külső is fontos. Nem kell tökéletesnek lennie se semmi ilyesmi, csak vonzódjak hozzá.
21L
Ha a kinézetére igényes, de nem előnyös a külseje, viszont szép,férfias hangja van és ahelyett, hogy picsogna, elmélyül egy hobbiban ,lehet vele beszélgetni, akkor oké. De ha a kinézetében egyáltalán, nem tetszik semmi, akkor ott hangban nagyon ott kell lennie. Pl. ha úgy néz ki, mint Epres Attila, aki a Jason Stathamet szokta szinkronizálni.
25/N
Én sok embert ismerek, akire első percben azt mondtam, hogy semmiképp, de a személyisége nagyon sokat dobott rajta. Persze, ha valaki kifejezetten csúnya, kövér, igénytelen, akkor azon semmi sem segít.
Én egy olyan 7-est adnék.
Tényleg sokszor előfordul, hogy nem az adonisz külsejű srácoktól indulok be a legjobban, hanem valaki tök váratlantól.
Kb. 5
Szép belső mellett el tudom fogadni, ha valaki nem az esetem külsőre (pl. más hajszín/nincs haj/kövérebb/soványabb, stb.), viszont azért egy alap egészséges külsőt elvárok (ne rohadjanak a fogak látványosan, ne legyen túl görnyedt, stb.).
Egyébként a külsőnél szerintem fontosabb, hogy milyen az illata, mert volt már olyan pasival dolgom, aki külsőre belefért volna, de egyszerűen taszított az illata, ha megéreztem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!