Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok képesek félretenni a külsőt?

Figyelt kérdés
Érdekelne mindkét oldalról, hogy mennyire tudja nálatok a belső kompenzálni a külsőt. Akár pontozással is lehetne. 1-teljesen félre tudom tenni és ha csúnya az sem baj 10-akármilyen lehet a belső ha nem tetszik. Azért érdekelne, mert egyre többször találkozom olyannal akivel nagyon jól elvagyok, de külsőleg nem annyira, vagy akár egyáltalán nem vonz. 26F
2019. máj. 29. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Azt veszem észre magamon sajnos hogy egyre fontosabb, másrészről viszont ha valaki nagyon megfog, akkor egyszerűen a külseje is tetszik, pedig lehet, hogy nem is egy szépség.

A saját ízlésem szerinti külső fontos, de ebbe általában nem a tipikus poszterfiúk/szépfiúk tartoznak bele, tőlük hányok.

7et mondanék

23 L

2019. máj. 29. 21:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Javítok, inkább 8 :D

előző voltam

2019. máj. 29. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez attól függ.

Ha valakivel előbb beszélek mondjuk a neten és utána találkozunk akkor kb 4-5

De ha fordítva, előbb látom, aztán beszélünk, akkor 6-7

Nálam valahogy megszépíti a jó/szép belső a külsőt

21N

2019. máj. 29. 22:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiába mondják,hogy a külső megfog,a belső megtart. Én sem tudom félretenni.Szeretem ga tetszik az illető külseje,ha odavagyok minden porcikájáért csak azért,ahogy kinéz.
2019. máj. 29. 22:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte úgy álltam hozzá, hogy a belső fontos, a külső nem, mert hiába néz ki valaki jól, ha belsőre nem passzolunk. Ebből kiindulva lett egy barátom akivel belsőre teljesen passzoltunk, viszont külsőre egyáltalán nem tetszett. Idővel persze a belső szépített a külsőn, de mivel nem vonzódtam hozzá nem történt semmi köztünk csókon kívül, szakítás lett a vége. Saját tapasztalatból kiindulva még mindig azt mondom, hogy a belső fontosabb, de a külső is fontos. Nem kell tökéletesnek lennie se semmi ilyesmi, csak vonzódjak hozzá.

21L

2019. máj. 29. 22:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nekem párkapcsolatban számít a külső, hisz olyannal se smárolni se szexelni nem tudnék akihez nem vonzodok és ehhez nekem nem elég az,hogy jól elvagyok az illetővel. Ha valaki nem tetszik akkor nem tetszik
2019. máj. 29. 22:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha a kinézetére igényes, de nem előnyös a külseje, viszont szép,férfias hangja van és ahelyett, hogy picsogna, elmélyül egy hobbiban ,lehet vele beszélgetni, akkor oké. De ha a kinézetében egyáltalán, nem tetszik semmi, akkor ott hangban nagyon ott kell lennie. Pl. ha úgy néz ki, mint Epres Attila, aki a Jason Stathamet szokta szinkronizálni.

25/N

2019. máj. 30. 01:33
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

Én sok embert ismerek, akire első percben azt mondtam, hogy semmiképp, de a személyisége nagyon sokat dobott rajta. Persze, ha valaki kifejezetten csúnya, kövér, igénytelen, akkor azon semmi sem segít.

Én egy olyan 7-est adnék.

Tényleg sokszor előfordul, hogy nem az adonisz külsejű srácoktól indulok be a legjobban, hanem valaki tök váratlantól.

2019. máj. 30. 05:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 5

Szép belső mellett el tudom fogadni, ha valaki nem az esetem külsőre (pl. más hajszín/nincs haj/kövérebb/soványabb, stb.), viszont azért egy alap egészséges külsőt elvárok (ne rohadjanak a fogak látványosan, ne legyen túl görnyedt, stb.).

Egyébként a külsőnél szerintem fontosabb, hogy milyen az illata, mert volt már olyan pasival dolgom, aki külsőre belefért volna, de egyszerűen taszított az illata, ha megéreztem.

N

2019. máj. 30. 13:03
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Nálam 90% külső, 10% belső. Ha tetszem neki, sosem érdekelt a belső értékei, örültem hogy van egy jó csajom.
2019. máj. 30. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!