Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok képesek félretenni a külsőt?
10
Nem tudom félretenni a külsőt, ha csók, szex kerül sorra. Nyilván olyannal megy, aki tetszik nekem. Ez nem feltétlenül az "adonisz" kategória.
10
Ugyanakkor nem minden a külső, mert ha pl. tetszik külsőre, de cigizik, alkoholt fogyaszt, nem akar családot alapítani, önző, egoista, agresszív, hűtlen, tiszteletlen..stb. akkor eleve kuka.
7
Igazából elég ha annyira néz ki jól, hogy ne érezzem szégyennek a vele való mutatkozást, sokkal fontosabb hogy hormonális szinten hozzám való legyen. Volt már kb adonisz szintű udvarlóm is, akitől gyomoridegem volt ha hozzám ért (nem a jó értelemben) és pocakos kopasz is (bár jól öltözött ami rengeteget dob az összképen) akire akkor is beindultam ha egy méterre volt tőlem :)
10.
Méghozzá ezért:
- amikor meglátunk valakit , nem látunk bele a fejébe, fogalmunk sincs róla, hogy milyen ember lehet, mit gondolhat, milyen élete lehet, hogyan gondolkodik. Mivel senki sem lát bele a másik fejébe.
- így külső alapján dől el alapból, hogy szívesen megismernénk e.
- így a belső marad a kérdés, és ha a belső is stimmel akkor lehet belőle kapcsolat.
- de ahogy írták.....mint csók, mint szex, kell, hogy vonzó legyen.
Ezek alól kivételt képez teszem fel ez az anonim oldal is, mert előbb megismersz valakit beszélgettek és max utána látod meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!