Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha először felmentek valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha először felmentek valaki lakására, nem aggódtok a kamerák miatt?

Figyelt kérdés
Sok egyedül élő embernél van már otthonfigyelő kamera amit mobilról nyomon lehet követni. Én is venni fogok egyet, egyrészt nyugodtabb vagyok ha a 10 órás munkaidőben rá tudok pillantani, hogy nincs e pl tűz, másrészt egy rossz kölyökcica mellé is jó dolog a kamerás megfigyelés. Persze ha hazaérek egyből kikapcsolom, nem tudnék úgy nyugodtan élni hogy fel vagyok véve. De erről eszembe jutott, hogy lehetnek olyan emberek akik nem ilyen hasznos célokra használják ezeket az eszközöket, hanem ha felhívnak magukhoz egy nőt/férfit, akkor titokban rögzítik a szexet. Kicsit aggódom emiatt, ha belegondolok hogy egy friss kapcsolatban, lehet egy ilyen perverzzel akadok össze, és a szex után engem dob, a felvétel meg felkerül netre. Hogy lehet ez ellen védekezni? Mert kiismerni valakit, megbízni benne az hónapok kérdése, viszont így 30 körül, annyit már senki nem vár az első szeretkezésre.
2019. máj. 29. 18:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Aha, és a milliók, akik nem is akarták, mind úgy vélik, hogy ez így tök oké, hogy fent vannak. Tuti egyiknek sem lett rosszabb tőle. Értem.

Pont nem az érdekelne, hogy ismerős lát-e, nem lennék a helyükben és kész. Nehogy már ez tök természetes legyen.

2019. máj. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!