Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezel titeket a párotok, amikor aggódtok, miért nem jön meg időben?
Férfiak véleménye is érdekel, hogy hogyan kezelik ezt a helyzetet.
Most épp aggódok, mert pár napja kéisk a menstruációm, és nagyon nem volna most alkalmas egy gyerek. (Elvileg teljesen feleslegesen idegeskedek emiatt, mert mindig védekeztünk a partneremmel, de mégis ott van az a félelem bennem.)
Még a munka és minden mellett még nem tudtam tesztet venni.
A párom úgy kezelei a parámat, mintha amiatt aggódnék, hogy mi lesz, ha nem kapok időpontot a műkörmösömnél, és a szombati bulira nem leszek elég szép?
Nekem ez nagyon rosszul esik, mert pontosan arra vágynék ilyen helyzetben, hogy némi törődést mutasson, és azt kommunikálja le, hogy bármi lesz, ő mellettem van, stb. Annak ellenére, hogy elvileg nincs esély arra, hogy gond legyen, nekem (és szerintem sok másik nőnek is) az egyik legrémisztőbb gondolat, hogy talán terhes egy olyan helyzetben, amikor biztos, hogy el kéne vetetni a gyereket. (Amúgy nem szokott késni a menstruációm soha, ezért nem is szoktam aggódni ilyesmi miatt.)
A férfiak ilyenkor ezt hisztinek tekintik (joggal) egész ódáig, amíg nincs rá bizonyíték, pl. egy pozitív teszt.
Mi ezt úgy kezeltük, hogy a párom vett egy tesztet, mert a lelki nyugalmam megér nyamvadt 400 ft-ot. Reggel lepisiltem, amíg fogat mostam, addig kijött az egyszem csík. Én örültem, ő picit csalódott volt, és minden ment tovább.
Amint megnyugodtam, hogy nincs gáz, másnap estére meg is jött.
Az én párom teljesen beparázott, amikor késett a stressz miatt, ezért azóta nem mondom el neki az ilyen pár napos késést. Ha ott tartanék, hogy terhességi tesztet vennék, mert már annyira szokatlan a késés, akkor megbeszélném vele is, de különben inkább megkímélem a felesleges idegeskedéstől.
Olyasvalakivel meg nem lennék együtt, aki a valós problémáimnál nem tud és nem akar mellettem lenni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!