Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi bajuk van a nőknek az ilyen csajokkal, mi ez a nagy ellenségeskedés?
Az ilyenekről beszélek:
https://www.youtube.com/watch?v=oD1ECVDz4Vc&t=11s
Igen, időnként megfordul, ahol a kamera ráközelít a fenekére, de nem azért teszi, mert a seggét akarja mutogatni, hanem mert egy terméket mutat be.
Én linkeltem a videót, hogy jobban tetszik, ellenben 1 szóval nem írtam, hogy nincs jó alakja a csajnak, mindössze annyit, hogy a segge az előnyös oldala, a feje nem tetszik. (És nem azért, mert kimondottan csúnya, hanem egyszerűen jellegtelen.)
Nem az alakjuk miatt jön be jobban az a videó, hanem... Megpróbálom újra megfogalmazni. A kérdező akarta mindenáron bemagyarázni, hogy ez nem magamutogatás. A szart nem az, csak megpróbálja bedobozolni. Nagyon gyenge próbálkozás, valljuk be.
Amit linkeltem, nem mutatnak többet, de mégsincs semmi mellébeszélés, nem akar mást sugallni, mint ami valójában, mert ugyanaz a témája, mint ennek, csak más a kivitel. Ha érted, mire gondolok. És a kisugárzásuk jobban tetszik, mint ennek a megjátszós csajnak.
De... Nekem Ő is rohadtul, k.wára tetszik.
Majd erre is megkapom, hogy beteg, vagy perverz vagyok, meg elferdült az ízlésem... Ám legyen.
❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!