Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi bajuk van a nőknek az ilyen csajokkal, mi ez a nagy ellenségeskedés?
Az ilyenekről beszélek:
https://www.youtube.com/watch?v=oD1ECVDz4Vc&t=11s
Igen, időnként megfordul, ahol a kamera ráközelít a fenekére, de nem azért teszi, mert a seggét akarja mutogatni, hanem mert egy terméket mutat be.
Engem nem érdekelt eddig, sose láttam ilyen videót. De most meg tudom mondani, hogy az vele a baj, hogy túl sokat mutogatja magát.
Itt egy normális bikinis videó:
Nem tudom, hogy a negatív kritika miért egyenlő az irigységgel..
Szerintem erre a lányra a kutya sem irigy :D egyáltalán nem szép, és amúgy az alakja sem jó. A feneke viszont rendben van, valószínűleg ezért mutogatja magát. Egyébként lehet értelmesnek tűnik, de bikini bemutatónak semmi értelme sincs az égvilágon. Az ilyen lányokkal nekem az a bajom, hogy nagyon álszentek. Mutogatják magukat, mert várják a férfiak pozitív megerősítő kommentjeit, hogy aztán sírhassanak, hogy mindenki csak a testükre figyel, és mennyi perverz irogat nekik.
Tessék: [link]
Ez a lány szinte végig bikiniben van mégsem érzem hogy magát akarná mutogatni vagy a seggét. Sőt, sokkal csinosabb mint az általad linkelt lány
"Az ilyen lányokkal nekem az a bajom, hogy nagyon álszentek."
"egyáltalán nem szép, és amúgy az alakja sem jó."
Nem tudom, hogy a videóban a lány nagyobb álszent vagy pedig a fenti idézet. Komolyan nincs jó alakja és nem szép? Konkrétan alig tudnék hasonló lányt mutatni. Ettől függetlenül én sem preferálom a magamutogatást.
Összetennéd te a két kezed, ha egy ilyen nő szóba állna veled.
Nem érdekel a lepontozás, de szerintem szánalmas, ami itt megy. :D
Az oké, hogy magamutogató a csaj, azt elismerem, de engem nem érdekel annyira a dolog, hogy bármi ellenérzésem legyen.
De az a tipikus női dolog nagyon röhejes, hogy azt mondják, nincs jó alakja, és sikerül belinkelni lapos s.eggű, edzetlen csajokat, hogy azok csinosabbak. Átlátok ezen, mert én is nő vagyok és én is voltam löttyedt, lapos és én is ilyen álszent és frusztrált voltam. Amióta úgy döntöttem, hogy több értelme van edzéssel és megfelelő kajával összehozni egy bomba alakot, jót röhögök ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!