Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a kövérebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a kövérebb nőknek jövök be?

Figyelt kérdés

Nem mintha zavarna, csak nem igazán értem. Vékony, szálkás férfi vagyok, biciklizem és edzek itthon. Sportosnak nézek ki, de semmmi extra. Magas sem vagyok.

A gimitől kezdve inkább a ducibb lányoknak jöttem be, de nekik annyira, hogy kezdeményeztek is sokszor.

Csak nem igazán értem, miért van ez, azt hittem, hogy a nők biztonságban akarják érezni magukat egy nagyobb termetű férfi mellett.

Az már más kérdés, hogy utoljára 20 évesen jártam duci lánnyal, és zavaró volt az önbizalomhiánya meg az, hogy 500 métert sem akart gyalogolni.

2019. máj. 13. 07:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Lehet azért vadásznak sportos testalkatú férfire a ducibb lányok, mert így akarják bebizonyítani nekik is lehet "csinos" pasi a párjuk.
2019. máj. 13. 07:34
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Alacsony vagy, valószínűleg nem vagy jóképű sem, sok túlsúlyos nőnek meg pont a túlsúlya miatt alacsonyak az elvárásai a másik külsejével szemben.
2019. máj. 13. 07:39
 3/20 anonim ***** válasza:
25%
Átlagos külsővel csak a kifejezetten csúnya nőknél lehet esélyed. A nők hipergámok.
2019. máj. 13. 07:41
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alacsony, átlagos a magasságom, jóképű tényleg nem vagyok, átlagos az arcom is, max. az átlagnál sportosabb és magabiztosabb/öntörvényűbb vagyok, de nem bunkó, csak kimondom, amit gondolok.
2019. máj. 13. 08:03
 5/20 A kérdező kommentje:

# 3/4

de nem csúnyák, csak ducik, rondának semmiképp nem mondanám őket.

2019. máj. 13. 08:04
 6/20 anonim ***** válasza:
37%
4.: nem tűnsz főnyereménynek. Ez az oka.
2019. máj. 13. 08:29
 7/20 anonim ***** válasza:
26%

Mert aki szep annak nem kell kifejezetten kezdemenyezni, ugyanis furtokben lognak a pasik rajtuk, hidd el. Egy duci lany (vagy csunya) akinel senki nem kezdemenyez, az rafanyalodik erre a megoldasra hogy ő tegye meg az elso lepest...

ha neked tetszik egy lany akirol feltetelezed masnak is tetszik, ha jo ha nem jo, neked kell megtenned az elso lepest... akkoris ha jo kepu vagy. Ugyanis ez a jatek resze. A szep csini csajoknak konnyebb valogatni. Es tobb jo pasi is igyekszik a kegyeikert...

Tehat ez nem arrol szol, hogy csak a duciknak jossz be... ha ezt gondolod a fentebb leirtak miatt egy rossz illuziot kovetsz...

Mostmar regita van parom es 30 felett meg nem pasiztam de 20-on eves koromban szerencses alkat leven nekem ks rengeteg kerom akadt. En abbol valogattam. Nem foglalkoztam senki massal... tehat muszaj beszallni a ringbe ha akarsz valamit.

;)

2019. máj. 13. 08:40
 8/20 A kérdező kommentje:

# 7/7

hát ez igaz, hogy a nők válogathatnak – 30 alatt főleg, utána egyre kevésbé. nyilván egy 20on éves csinosabb nőn fürtökben lógnak a férfiak, de utána kiegyenlítődnek a dolgok.

de a kérdés nem is pont erre vonatkozott.

„Egy duci lany (vagy csunya) akinel senki nem kezdemenyez”

na persze. sztem minden nőnél rengetegen kezdeményeznek (ha nem 100 kg és nem 50 éves), még az átlagnál kövérebb, átlagos intelligenciájú nőknél is, messze nincsenek annyira rászorulva, hogy kezdeményezzenek, mint te az gondolod.

-

talán az #1 válaszában van vmi igazság, meg a nemtudomhányadik válaszolóban. lehet, h egyszerűen sportos férfira vágynak, és mivel ducik, mégsem mernek egy 10/9-es férfira hajtani, maradok én, aki sportos is vagyok,de mégse küldöm el őket a fenébe.

egyébként meg amikor 10 kg izommal több volt rajtam, akkor is próbálkoztak kövér nők, igaz, akkor vékonyak is bőven.

2019. máj. 13. 09:00
 9/20 anonim ***** válasza:
31%
185 vagyok, izmos, jóképű. Nálam is szoktak próbálkozni, szerintem ilyen yolo lelkületüek.
2019. máj. 13. 11:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen testalkatú, ha boldoggá tesz és normális ember? Nyilvan nem 120 kiló gyönyörre gondolok, de 10-20 kg felesleg nem a világ vége és alakítható. Amilyen előítélesen írsz, csodálom, hogy ők is szóba állnak veled!

29/ F

2019. máj. 15. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!