Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a kövérebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a kövérebb nőknek jövök be?

Figyelt kérdés

Nem mintha zavarna, csak nem igazán értem. Vékony, szálkás férfi vagyok, biciklizem és edzek itthon. Sportosnak nézek ki, de semmmi extra. Magas sem vagyok.

A gimitől kezdve inkább a ducibb lányoknak jöttem be, de nekik annyira, hogy kezdeményeztek is sokszor.

Csak nem igazán értem, miért van ez, azt hittem, hogy a nők biztonságban akarják érezni magukat egy nagyobb termetű férfi mellett.

Az már más kérdés, hogy utoljára 20 évesen jártam duci lánnyal, és zavaró volt az önbizalomhiánya meg az, hogy 500 métert sem akart gyalogolni.

2019. máj. 13. 07:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert manapság a legtöbb lány "duci".
2019. máj. 15. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez a 10-20 kg felesleg ami alakítható ez nem állja meg a helyét szerintem....tipikus rossz hozzáállás, hogy " majd jövő héten elkezdek edzeni"... sose fogod...ha beteg vagy, ha fáj is, ha alig van 50 perced, ha egész nap melóztál, ha buliba hívtak, legalább otthon egy 30 perc alap gyakorlat belefér...minden nap... önbizalmat is növel.... 2 hónapja eltört az újjam, nem tudtam fogni, heti 2x bejártam kondiba csak lábaztam mert másnál lüktetett az újjam, kerek 4 hét után már mindent csináltam megint... aztán közölték, hogy idén nem lesz ninja warrior de nem baj nyáron jól kell kinézni :D
2019. máj. 15. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ennyire ledegradálni a duci nőket. Volt egy csoporttársam egyetemen aki jó indulattal sem volt vékony, de azért nagyon kövér sem, csak duci, viszont szép arca van, és okos is. A csajnak olyan magabiztos kiállása meg kisugárzása volt, hogy le a kalappal. Azóta egy nagyon helyes férje van, mindketten vezető beosztásban dolgoznak. Csak szólok, hogy nem minden duci lány kétségbeesett lúzer, akinek mindegy, hogy ki, csak valaki akadjon.
2019. máj. 15. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:

UrAM ISTEN mennyi incel, magát nőnek kiadó válasz! Fogadjunk csak azért 80%-os mert nemrég csináta a 20 fiókját!

Kérdező:szerintem nincs oka, csak véletlen így alakult. Ne gondold túl.

2019. jún. 7. 09:25
 15/20 anonim ***** válasza:
#14, kire gondolsz?
2019. jún. 7. 11:37
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Dettó, mint a #9; én is így vagyok. Szerintem is álomvilágban élnek és megy a yolo. Engem szó szerint bánr és idegesít, dőt megalázónak tartom magamra nézve (és ezzel a #12-re is reagálok), hogy kövérként (nem duci, sajnálom) bepróbálkoznak úgy, hogy én adok magamra, sportolok évek óta; odafigyelek a táplálkozásra és igényes vagyok magamra. Ez nem holmi csoda, mindenki képes rá, ha eredményt akar. Még csak nem is pénz kérdése; szóval a kifogáshegyek helyett lehet tenni is azért, amit akarunk. De ha valaki azt választja, hogy szrik az egészbe és este 8kor pizzát fog zabálni és majd lesz valami; akkor az szerintem a saját "szintjén" keresgéljen. Biztos vannak ilyen romantikus hollywood-i filmek, ahol ez létezik; viszont a való életben 99% aránylik az 1%-hoz, hogy talál magának egy kövér nő egy sportos féfit. Sajnálom, de nem érdekel ha lepontoznak a véleményem miatt. Az igazság fáj.
2019. jún. 7. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, küldd át őket hozzám :D

26/F (sportos)

2019. jún. 8. 00:43
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
16, te ritka megkeseredett ember lehetsz. És ha már te ekkora főnyeremény vagy, hogy bárki közeledését megaláztatásnak fogod fel, engedd meg, hogy rákérdezzek, hogy van-e barátnőd. Milyen hosszú volt a leghosszabb kapcsolatod? Volt már egyáltalán komoly kapcsolatod, olyan mondjuk, ami pár hétnél tovább tartott? Teljesen mindegy, ide úgyis azt fogsz írni amit akarsz, az igazságtől függetlenül. De ha valóban ennyire felszínes vagy, akkor ne csodálkozz, ha valamelyikre nem a válasz.
2019. jún. 8. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Tudtam, hogy fájni fog az igazság. Semmi megkeseredettség nincs bennem; próbáld meg értelmezni a feljebb leírtakat. Egy szóval sem írtam, hogy én egyébként bárki közeledését fogadtam volna (alkattól függetlenül sem), hiszen hogy a kérdésedre válaszoljak olyannyira vagyok egyedül, hogy házas vagyok 4 éve. Úgyhogy ezzel azt hiszem meg is válaszoltam minden kérdésed; röviden. Szép estét.
2019. jún. 8. 18:41
 20/20 A kérdező kommentje:

# 16/19

sokkal nagyobb az arány, mint gondolnád, illetve egy ducibb nő sokkal könnyebben talál sportos férfit, mint kövér férfi sportos nőt.

ettől független van igazság abban, amit írsz, de egyszerűen a nők megtehetik, hogy sokszor nem a „szintjükön” keresgélnek, mert 10-20 kg felesleggel simán átlagosnak tekinti őket sok férfi, és próbálkoznak, míg férfiként nem elég átlagosnak lenned, ha villantasz vmi extrát, sose lesz nőd.

2019. jún. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!