Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan, hogy annyira jó a nőknek 20 évesen?

Figyelt kérdés

Napi visszatérő rinya, hogy 30 felett ássa el magát minden nő, mert vége lesz a jó világnak, hogy mindenki utánuk fut.

Miért hiszitek azt, hogy annyira jó egy nőnek, amikor mindenki csak a testét akarja? Semmi öröm nincs benne, amikor pocakos középkorú apukák próbálnak felszedni, te meg hárítasz.

Az se életszerű, hogy "minden" az ölébe pottyan. Mi minden? Ugyanúgy fizetni kell mindenhol mindenért.

Ráadásul minden eredményedre egy legyintés a válasz, hogy neked könnyű, biztos csak szexeltél érte. Mindegy, hogy vizsgaeredmény, jó állás, vagy egyéb: Ezt te szexért kaptad.

Ebben mi annyira jó?

Elhiszem, hogy az iceleknek ez az álmuk, hogy milfek szexért adnak előnyöket, mindenki elvinné egy körre, mert ők mennének is, mindegy hogy néz ki, csak lyuk legyen.

Sok lány meg alig várja azt a bizonyos 30 éves kort, ami után nem csak egy sétáló nemiszervnek látja mindenki, és beszélgetés közben az arcukat nézik.

2019. máj. 5. 15:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Azért nem volt olyan rossz 20 évesen még így férfiként sem. Ha nő lettem volna és találtam volna egy olyan fazont, aki úgy bánik velem, ahogy én bántam a barátnőimmel, talán egy fokkal jobb lett volna nőként, mint férfiként. Mondjuk azt is meg kell jegyeznem, most se olyan rossz, mintha kétszer ilyen rossz lenne.

32/f

2019. máj. 5. 16:06
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Engem sosem kezeltek két lábon járó punciként. Sokkal inkább a hozzáállásom teszi, hogy mindig akadnak kínálkozó lehetőségek az életemben, akár a "pocakos középkorú apukák" személyében is (mert egyébként őket is emberszámba veszem), amelyeket elfogadva kellemesebben érezhetem magam, ha épp arra van szükségem. Soha senkinek nem kellene kényszerből, külső nyomásra cselekednie...
2019. máj. 5. 16:12
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Mert megkapják a figyelmet amit némelyik férfi se 20 se 30 se akárhány évesen sem kap meg. Oké, hogy van 10ből 8 pocakos öregember, de ott a maradék 2 akivel kezdhetsz is valamit. NA arra a kettőre mondják. A nőnek ott az a bizonyos kettő, a férfinak meg egy sem. A nő sír, hogy csak a fenekét bámulja mindenki az utcán. 50 évesen meg majd azért, hogy senki sem.
2019. máj. 5. 16:15
 4/18 anonim ***** válasza:
13%
Ez az igazság fáj ugye?
2019. máj. 5. 16:17
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
Ez nem a kortól, hanem attól függ milyen emberekkel veszed körül magad, ha te olyan szinten mozogsz ahol ez a szint az még nem azt jelenti hogy mindenki ilyen
2019. máj. 5. 16:19
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező hagyjad, ezek még a saját anyjukat is gyalázzák, csak mert nő. 65% Meg ez a mentalitás: örüljek neki, hogy nem merek elmenni egy építkezés mellett, mert még akkor is ocsmány beszólásokat kapok, ha kisgyerek van mellettem. Ez nem egyenlő a bókkal, ember...bár ha nem tudod mi a különbség (de szép feneked van vs. halálra szopatnálak), kár is bármiről vitázni.
2019. máj. 5. 16:22
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Na nehogy a fiatal csajokra menő pocakos vénségeket kezdjük el sajnálni, mert nem veszik őket emberszámba. :D csomó ilyen nyomul a 20 évesekre, a beteg agyukkal. Frász kerülgetett tőlük.
2019. máj. 5. 16:23
 8/18 anonim ***** válasza:
43%
6: Szerintem senkit sem gyaláztam. Csak azt mondom, hogy én pl 32 évesen azt kifogásolom, hogy soha senkinek nem tetszettem, észre sem vesznek. 178 magas, 80kg, sportos, diplomás mérnökemberként. Soha senkinek nem tettem megjegyzést a fenekére nem küldtem farkamról képet, volt, hogy évekig "futottam" teljesen átlagos, normális nők után. Hogy a legszerényebb csaj is azt értékelte ha hazaviszik kocsival, nem azt ha megkérdem milyen napja volt. Lelki szemetes az voltam, egyéb sosem. Ehhez képest neked az a legnagyobb problémád, hogy fütyülgetnek utánad az utcán. Erre mondom, hogy különböző helyzetben vagyunk és másképp tapasztaljuk a dolgokat.
2019. máj. 5. 16:33
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
3as voltam (8)
 10/18 anonim ***** válasza:
58%

Istenem....mar megint te? annyira szanalmas vagy komolyan mondom.Megint meg kellen teged sajnalni,mert jajj szegeny no,mindenki meg akarja dugni? Hat menj el valami zardaba,es vard ki azt a 10 evet,mit mondjuk mi?

En is 20 koruli lany vagyok,sokan beprobalkoznak,de tudom oket kezelni...es nem sirok jajjj engem csak mindenki meg akar dugni...

Nem volt eleg a multkori kerdes,amikor azt kerdezted meg hogy miert hiszi mindenki azt hogy egy szep nonek konnyu?....:))) nevetnem kell

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!