Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteges, ha két nő volt rám legnagyobb hatással az életemben: az egyikkel soha nem váltottam egy szót se, a másikat pedig soha nem láttam élőben?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 23:32
11/15 anonim válasza:
A jelenlegi párom előtt az elmúlt 10 évben 4 szerelmem volt (nem párhuzamosan) és azok közül egyik sem az exem de még intim kapcsolat sem volt köztünk egyikkel sem, pedig mindegyik szingli volt akkor amikor ismertem őket én pedig gyönyörű, fiatal lány. Hát ilyen az élet.
12/15 anonim válasza:
Egy tizes skálán 8-as szintű a betegséged. De nem azért, mert e két nő gyakorolta rád a legnagyobb hatást. Hanem mert nem tudod megkülönböztetni a személyeket a róluk a saját fejedben kialakult képtől.
13/15 anonim válasza:
Engem is érdekelne a magyarázat, és megértem, hogy félsz, valaki magáraismerne a storyból. Én is csak privátban írnám meg a helyedben
15/15 anonim válasza:
En is meghallgatnám privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!