Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb mocsokság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb mocsokság, amit kapcsolatban, vagy más kapcsolatával kapcsolatban elkövettél? Kapcsold a nemedet a válaszhoz.

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 09:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

Hazudtam arról, hogy ízlett az étel, amit csinált, kifejezetten nekem.

(Alapból amugy nem volt rossz szakácsnő)

29/F

2018. júl. 31. 09:53
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Amikor zuhanyzott a pasim, belembujt a kisordog: a fogmoso poharamat megtoltottem jeghideg vizzel, es a zuhanyfuggony folott atzuttyintottam a nyakaba, amikor szappanozta magat. :D De igen kemenyen meg is lakoltam erte! ;D
2018. júl. 31. 09:55
 3/23 anonim ***** válasza:
36%
A saját párom, mások párjaival csaltam. Egyesek szerint, ez mocsokság.
2018. júl. 31. 09:56
 4/23 próbálokkedveslenni ***** válasza:
50%

8 éve voltak kapcsolatban. A csóka kvázi rabszolgának-cselédnek tekintette a nőt. A szex sem működött közöttük, így én nem éreztem bűntudatot, amikor megcsalta velem őt.

Aztán a nő többet akart volna, de én mondtam neki, hogy kizárt dolog. Azóta pedig összeházasodott azzal a rabszolgatartóval, de hát ha ennyi esze van...

Én nem tartom ezt mocsokságnak, de mások szemében ez lehet a legnagyobb.

2018. júl. 31. 10:05
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
A legjobb barátnőjével megcsaltam.
2018. júl. 31. 10:11
 6/23 A kérdező kommentje:
#6 Úúú... Ez a legrosszabb.
2018. júl. 31. 10:14
 7/23 anonim ***** válasza:
26%

A barátnőm pasiját leszptam.

Megcsaltam két páromat is.

Elcsábítottam egy házas férfit.

27/N

2018. júl. 31. 10:27
 8/23 anonim ***** válasza:
26%
Hááát izééé nem szakítottam a lánnyal, hanem szimplán nem kerestem és megvártam amíg ő szakít velem. Hozzá kell tenni, hogy vizsgaidőszak volt, és úgy éreztem, hogyha szakítunk el fogja hanyagolni a tanulást.
2018. júl. 31. 10:37
 9/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem kevés ember barátnőjét, menyasszonyát, feleségét megszeretgettem.

Akkor vettem kicsit vissza, amikor úgy nézett ki, hogy sikerült megcsinálni egy házaspárnak a harmadik gyereket.

2018. júl. 31. 11:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Halljátok, ne nulla százalékoljátok már le a válaszokat, lehet nem szép cselekedetek, de ők legalább leírják, ez volt a kérdés. Ha válaszoltak rendesen a kérdésre, az zd kezet ér, bármit is tettek!
2018. júl. 31. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!