Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb mocsokság, amit kapcsolatban, vagy más kapcsolatával kapcsolatban elkövettél? Kapcsold a nemedet a válaszhoz.
#7 Te is a barátnőd pasiját? Ez a legrosszabb. Szerintem házast elcsábítani a kisebb baj, mert a házastársához nincs közöd, ergo nem árulod el. A házas meg, az ő hibája, hogy megcsalja a férjét/feleségét, nem a 3. félé, azaz nem a tiéd. Te csak a kísértés vagy, ő meg az áruló, amiért megteszi.
De barátnő pasiját? Basszus, hátbaszúrod. Remélem, legalább kiderül, és nem barátkoztok tovább. A pasija is megcsalja, elárulja, meg te is... Ez a legrosszabb. :P Ez olyan nagyon csúnya. Mondjuk, nem tudom mennyire volt szoros barátság, mert én pl. 1-2 barátnővel rendelkezem csak, de velük elképzelhetetlen, nincs az a férfi. És vica versa, tutira ők sem tennék meg.
Regebben volt par hazas pasi az eletemben.
Nem erzem mocskossagnak, nem en kezdemenyeztem, meg sem eroszakoltam oket.
A nőnek a barátja a kollégám volt de egy rohadt szemét köcsög volt a srác, és sikerült a barátnőjével összejönnöm. Ami végül ki is derült.
Végül fel is mondott hál istennek.
32/f
Hát... volt olyan, hogy feküdtem a barátom mellett és közben másik férfin gondolkoztam..
És a rosszabb, hogy egy időszakban az öccséről. Szerencsére ez lassan elmúlt. Nagyon lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!