Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb mocsokság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb mocsokság, amit kapcsolatban, vagy más kapcsolatával kapcsolatban elkövettél? Kapcsold a nemedet a válaszhoz.

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 09:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#7 Te is a barátnőd pasiját? Ez a legrosszabb. Szerintem házast elcsábítani a kisebb baj, mert a házastársához nincs közöd, ergo nem árulod el. A házas meg, az ő hibája, hogy megcsalja a férjét/feleségét, nem a 3. félé, azaz nem a tiéd. Te csak a kísértés vagy, ő meg az áruló, amiért megteszi.

De barátnő pasiját? Basszus, hátbaszúrod. Remélem, legalább kiderül, és nem barátkoztok tovább. A pasija is megcsalja, elárulja, meg te is... Ez a legrosszabb. :P Ez olyan nagyon csúnya. Mondjuk, nem tudom mennyire volt szoros barátság, mert én pl. 1-2 barátnővel rendelkezem csak, de velük elképzelhetetlen, nincs az a férfi. És vica versa, tutira ők sem tennék meg.

2018. júl. 31. 12:04
 12/23 anonim ***** válasza:
62%
Rávettem exemet, hogy csalja meg velem az új nőjét.
2018. júl. 31. 12:37
 13/23 anonim ***** válasza:
40%
Olyan szoros barátság nem volt, inkább osztálytársak voltunk, aztán érettségi után úgy alakult, hogy eyg helyen nyaraltunk, ott esett meg a dolog. Nem derült ki a mai napig, de már nincsenek együtt és én se vagyok velük jóban.
2018. júl. 31. 12:43
 14/23 anonim ***** válasza:
46%
Válás után 1 nappal lefeküdtem a volt férjemmel, hogy ezzel bosszút álljak a szeretőn, aki miatt elhagyott a 7 hónapos gyerekünkkel és ezt a tényt el is küldtem neki üzenetben. Azóta is együtt vannak, nekem is lett új párom azóta, de a nő azóta is féltékeny minden láthatáskor.
2018. júl. 31. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:
45%
Nyilvános megszégyenítés amiért megcsalt háromszor is. Még most is viseli a nyomait évek után, az utódaim mind megundorodtak tőle és.azota is egyedül szenved
2018. júl. 31. 13:12
 16/23 A kérdező kommentje:
15# Jól hangzik. :D Mondjuk nem tudom, mit tettél, elképzelésem sincs.
2018. júl. 31. 13:33
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

Regebben volt par hazas pasi az eletemben.

Nem erzem mocskossagnak, nem en kezdemenyeztem, meg sem eroszakoltam oket.

2018. júl. 31. 14:35
 18/23 anonim ***** válasza:
83%

A nőnek a barátja a kollégám volt de egy rohadt szemét köcsög volt a srác, és sikerült a barátnőjével összejönnöm. Ami végül ki is derült.

Végül fel is mondott hál istennek.

32/f

2018. júl. 31. 15:51
 19/23 anonim ***** válasza:
83%

Hát... volt olyan, hogy feküdtem a barátom mellett és közben másik férfin gondolkoztam..

És a rosszabb, hogy egy időszakban az öccséről. Szerencsére ez lassan elmúlt. Nagyon lassan.

2018. júl. 31. 17:09
 20/23 A kérdező kommentje:
#19 Ez legyen a legkisebb bűnöd! Ártatlan angyalka vagy, nem tehetsz az érzéseidről. Ő hibája is, ha mondjuk kezd kihűlni és más jut eszedbe.
2018. júl. 31. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!