Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A 15 éves lányomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A 15 éves lányomnak 36 éves barátja van!

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy képes egy ilyen idős férfi egy kislánnyal együtt lenni?Először láttam őket együtt sétálgatni,akkor még nem gondoltam rosszra.De aztán megnéztem a lányom MSN beszélgetéseit (tudom nem volt szép,de nagyon aggódtam) és beigazolódott a gyanúm!Most mit tegyek?Normális az ilyen?
2010. júl. 7. 05:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ők itt mind 15 éves magyar "kislányok". A 36 éves férfit nem hiszem, hogy a kora, hanem a kinézete érdekli, és mivel kb. ilyen a 15 éves "kislányok" jelentős része ezt a férfit sem lehet pedofilnak nevezni. Jelentősen ott vannak a mai tizenéves lányok a fejlődésben, mint 100 évvel ezelőtt, vagy ha ez nem állja meg a helyét, akkor sokkal alulöltözöttebbek és jobban el vannak engedve, mint ezelőtt. Egy férfi nem találja például az itteni példáimban lévőket vonzónak? Ha igen, attól nem pedofil. El sem hinném egy csomóról közülük, hogy 15 éves.

A lányod meg azt hiszi magáról, hogy érett, mert idősebb a barátja.

Meg gondolom te sem tudnád elképzelni (hogyha nem lenne férjed) hogy egy nálad 15-20 évvel fiatalabb férfival legyél.

Anyaként biztosan úgy látod a helyzetet, ahogy

Mondjuk nem hiszem, hogy ők éppen a másik belső értékei miatt vannak együtt, de ez őszintén szólva őket nem érdekli. A lányodnak meglesz élete első csalódása/átb@szása legrosszabb esetben, ami kell ahhoz, hogy később ne legyen olyan hülye, mint most, legjobb esetben pedig már rég lefeküdtek egymással, és a férfi otthonában szoktak kétnapos orgiát rendezni, amikor nem is látjátok napokig.

Te ne tegyél semmit, majd elmúlik ez nála.

2010. júl. 7. 14:05
 32/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Munka után sikerült a férjemmel egy villámlátogatást tenni annál a szemétnél.Nincs családja,szép rendes a lakása,és azt állította sosem bántaná a lányunkat,de megmondtuk neki hogy azonnal felejtse el,és kezdjen korban hozzá illő NŐVEL.A lányom mikor beszélgettünk vele,és mondtuk neki hogy mennyire szeretjük,értetlen fejeket vágott és azt mondta hogy ezt most higyje is el?Aztán elkezdett nevetni,és megköszönte hogy azt a kis örömöt is elvettük tőle amit a barátja adott.Úgy érzem ő már tényleg nem szeret,nem tisztel minket,inkább kölcsönös elviselésként tekint a kapcsolatunkra.
2010. júl. 7. 15:19
 33/41 A kérdező kommentje:
Jajj elfelejtettem írni,a lányom nagyon nem hasonlít az előbbi linkekre.Megveti az ilyen lányokat.Valami sötét,lázadó stílusa van,piros és fekete szakadt ruhákat,és szegecses dolgokat hord,sose "teszi ki az árut" !
2010. júl. 7. 15:23
 34/41 anonim ***** válasza:
97%

pff...

ez jól elrontottátok.

ha eddig egy kicsit is bízott bennetek, ha egy kicsit is beavatott a dolgaiba, most majd kétszer is meggondolja mit mondjon el nektek.

tovább ástátok az árkot.

2010. júl. 7. 19:07
 35/41 anonim ***** válasza:
73%
Én is 15 éves lány vagyok. Nekem is volt már idősebb pasim csak a lányod barátjánál idősebb volt. Bízni kell a lányod patnerében nem mindenki rossz akaró. Egy próbát megér. A lányodat ha tiltod annál jobban akarni fogja, vagy ellenetek lesz
2010. júl. 7. 20:08
 36/41 anonim ***** válasza:
94%
Ej, pont olyat csináltok, amit senki sem tanácsolt. Ejnye-bejnye.
2010. júl. 7. 21:44
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Hadd lázadozzon akkor még néhány évig, majd ha kinövi ezt a kort 2-3 év múlva normálisabb lesz, akkor közeledjen ön hozzá újra. Addig meg szigor és szigor!
2010. júl. 8. 00:49
 38/41 anonim válasza:
Ohho, miképp jellemezted a lányod stílusát, kevésbé meghökkentő a történet.. rengeteg hasonló példával tudnék dobálózni... A hozzá hasonló lányok, jóval komolyabbnak érzik magukat, amiért keményebb zenéket hallgatnak, sötétebb társaságban lógnak, képesek megvetni a "rózsaszín világúakat". Manapság a srácok nem túlzottan találják a helyüket a világban, "elnőiesedtek", jóval szegényesebb lett a felhozatal, és ezeket a lányod félék úgyszint mélyen elítélik, és saját korosztályában, ha hihető, ha nem, szinte lehetetlen már értékelhető srácot találni, nem ám hozzá hasonlót. Ő ezt hamar észre is vette. A stílusával jár a viselkedése, ez a felfogás, hozzáállás. Lázad. Nem biztos, hogy ti rontottátok el, elég volt egy olyan társaságba bekerülni, vagy egy olyan sérelmet átélnie, ami ezt hozta magával. Ha nem növi ki, akkor mindig felsőbb rendűnek fogja érezni magát, mert az, ezt az élet felfogást képviselők, mindenkivel tiszteletlenek, lenézőbbek... hülyének nézik a másikat. De ez nem jelenti, hogy nem kerülhettek közelebb egymáshoz... egyik nagyon jó barátnőm, ugyanez. Csak az ő anyja alkoholista, az apja meg ügyet sem vet rá... az elején, ő is így állt a szüleihez, bár ő jogosabban... mégis rájött, hogy anya csak egy van. Őt is sokáig zaklatták, "a számolj be a napodról" kérdéssel, vagy "légy létszíves őszinte" mondatokkal... Őt is ingerelte ez az elején, és a mai napig néha zavarja, de egyszer képesek voltak leülni az anyával, aki elmondta, hogy tudja, hogy hibás és mennyire sajnálja, és neki csak a lánya van, ne legyen ilyen vele... és a mai napig nem büszke az anyjára, de szeretne rajta segíteni. Ha van egy kis csöpp esze a lányodnak, és ezt nem sértésként, magától fogja észrevenni, milyen fontosak vagytok neki. De valakinek kezdeményezni kell a békülést. Azzal, hogy megvontok tőle dolgokat, vagy pofon, vagy tiltás.. semmit nem oldtok meg az égvilágon, sőt súlyosbítjátok a dolgot, és elnyomott sérelmeket is okoztok neki, ami később problémával járhat. Az idősebb barát bizonyítás, önmagának és a környezetének is. Bizonyítani szerette volna, hogy ő mennyire felnőtt, önálló. Természetesen, azzal, hogy közéjük álltatok, ő úgy érzi nem értitek meg, kislányként kezelitek. Mellette menekült, egy 35 éves pasi sokkal nagyobb biztonságérzetet nyújthat, mint egy kora béli... tervezhette, hogy egyszer lelép hozzá, ha kell elmenekülhet előletek és a világ elől. Igazat adok abban, hogy felkerestétek a srácot, de úgy kellett volna intézni, hogy a srác maga jöjjön rá, mondjon le a lányról, az ő javára, és ne ti válasszátok szét őket. Idővel rájön, hogy nem véletlen féltettétek. Vagy így, vagy úgy. Szerintem, próbáljátok komolyabbként kezelni, még ha nem is az, hogy lássa oda figyeltek és észrevettétek őt. És próbálj vele beszélni, mesélj neki a saját fiatalkorodról, hogy te mi rosszakat csináltál, miképp lázadtál... (ha persze ez megtörtént). Remélem helyre tudjátok hozni!
2011. júl. 20. 13:17
 39/41 anonim ***** válasza:
46%
Ha szeretik egymást miért ne lehetnének együtt???????Nem értem az ilyen embereket nem mind egy hogy 10-en vagy 30 évessel van együtt a lány?
2012. febr. 13. 13:44
 40/41 luigi1995 válasza:

Kedves Anyuka!

Elolvastam a válaszokat és megdöbbentem! 19 éves srác vagyok de a szüleimnek soha nem mertem volna ilyen dolgokat mondani mint amiket a maga lánya önnek mond!

Szerintem ezeknek a mondatoknak a lánya, fel sem fogja a tartalmát,hogy milyen lenne az ha ön meghalna. Én az önök helyében, megmutatnám neki mit is jelentene az.(Gondolom füttyent ha valami kell pénz,ruha,cuccok megkapja) Én megmutatnám neki milyen az ha leveszik róla a kezüket: se zsebpénz, se étel, semmit nem adnék neki mivel nem tekinti szülőjének! Két napot sem bírná ki az ifjú hölgy! Nem mondom, hogy ez a legjobb megoldás de biztos vagyok benne, hogy hatásos, legalább is a tiszteletet visszaállítaná! Nem lehet hozzászólni mert ilyeneket vág az önök fejéhez, hogy hányni tudna meg, hogy mikor halnak meg?? Azért az egy-két pofon sem ártana de hogy a tv-t net-et pénzt megvonnám tőle az biztos. Remélem sikerül rendezniük az ügyet!

2014. dec. 12. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!