Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A 15 éves lányomnak 36 éves barátja van!
Ők itt mind 15 éves magyar "kislányok". A 36 éves férfit nem hiszem, hogy a kora, hanem a kinézete érdekli, és mivel kb. ilyen a 15 éves "kislányok" jelentős része ezt a férfit sem lehet pedofilnak nevezni. Jelentősen ott vannak a mai tizenéves lányok a fejlődésben, mint 100 évvel ezelőtt, vagy ha ez nem állja meg a helyét, akkor sokkal alulöltözöttebbek és jobban el vannak engedve, mint ezelőtt. Egy férfi nem találja például az itteni példáimban lévőket vonzónak? Ha igen, attól nem pedofil. El sem hinném egy csomóról közülük, hogy 15 éves.
A lányod meg azt hiszi magáról, hogy érett, mert idősebb a barátja.
Meg gondolom te sem tudnád elképzelni (hogyha nem lenne férjed) hogy egy nálad 15-20 évvel fiatalabb férfival legyél.
Anyaként biztosan úgy látod a helyzetet, ahogy
Mondjuk nem hiszem, hogy ők éppen a másik belső értékei miatt vannak együtt, de ez őszintén szólva őket nem érdekli. A lányodnak meglesz élete első csalódása/átb@szása legrosszabb esetben, ami kell ahhoz, hogy később ne legyen olyan hülye, mint most, legjobb esetben pedig már rég lefeküdtek egymással, és a férfi otthonában szoktak kétnapos orgiát rendezni, amikor nem is látjátok napokig.
Te ne tegyél semmit, majd elmúlik ez nála.
pff...
ez jól elrontottátok.
ha eddig egy kicsit is bízott bennetek, ha egy kicsit is beavatott a dolgaiba, most majd kétszer is meggondolja mit mondjon el nektek.
tovább ástátok az árkot.
Kedves Anyuka!
Elolvastam a válaszokat és megdöbbentem! 19 éves srác vagyok de a szüleimnek soha nem mertem volna ilyen dolgokat mondani mint amiket a maga lánya önnek mond!
Szerintem ezeknek a mondatoknak a lánya, fel sem fogja a tartalmát,hogy milyen lenne az ha ön meghalna. Én az önök helyében, megmutatnám neki mit is jelentene az.(Gondolom füttyent ha valami kell pénz,ruha,cuccok megkapja) Én megmutatnám neki milyen az ha leveszik róla a kezüket: se zsebpénz, se étel, semmit nem adnék neki mivel nem tekinti szülőjének! Két napot sem bírná ki az ifjú hölgy! Nem mondom, hogy ez a legjobb megoldás de biztos vagyok benne, hogy hatásos, legalább is a tiszteletet visszaállítaná! Nem lehet hozzászólni mert ilyeneket vág az önök fejéhez, hogy hányni tudna meg, hogy mikor halnak meg?? Azért az egy-két pofon sem ártana de hogy a tv-t net-et pénzt megvonnám tőle az biztos. Remélem sikerül rendezniük az ügyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!