Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A 15 éves lányomnak 36 éves barátja van!
Megnyugtatlak, nem pedofil a hapsi. A pedofilok pont hogy a kifejletlen testet szeretik, azaz kb. 10 éves kor, vagy az alatt. Ez a férfi csak szereti a fiatal csajokat, és ennyi, de nem kell semmi szörnyűséget feltételezni róla =)
Amúgy 1000%, hogy azért van, mert hiányzik neki az apja, nincs vele igazán kapcsolata, nem érzi, hogy az apja szereti. Ezen te nem tudsz változtatni, maximum segíteni nekik.
Szerintem egy 15 éves lánynak még kifejletlen teste van, tehát ez ugyanúgy minősülhetne pedofíliának, csak hát a törvény mást mond.
Beszélj a lányoddal, őszintén, kedvesen, mondd el az álláspontodat. A szigorú fellépés nem vezethet sok jóra, de mindenképpen óvnod kell attól a pasitól, mert előfordulhat, hogy megint elmegy a lányod, de nem jön majd vissza... Jajj, háény olyan eset van, hogy a fiatal lánykát megerőszakolták, majd megölték! :((
"Téged mikor fog már valaki megölni?"
Szerintem akkor kellett volna egy ordas pofont lekeverni neki, hogy a fal adja a másikat. Elég egyértelmű, hogy itt semmiféle tisztelet nincs felétek, szülők felé nézve, a gyerek azt hiszi, bármit megtehet. Talán már késő, de szigorral kell fellépni, mert aki ilyet tud mondani a saját édesanyjának, az az életben sem hozhat túl jó döntéseket(lásd 36 éves férfi).
Szerintem az a legrosszabb, amit most tehettek, hogy ráhagyjátok ezt a dolgot. Az apja tudja meg, csináljon patáliát, és a férfire is hozzátok a frászt(bár megverni nem kell), hogy gondolkozzon már el.
hát nem tudom, én is anya vagyok, igaz még picik a babáim, de a 11 éves hugomat én nevelem és bizony annál a mondatnál, hogy téged ki fog már megölni a pofon repült volna, de lehet nem csak egy !!!
Ezen nincs mit szépíteni ez a leányzó nem tisztel titeket, és tudja azt csinálhat amit akarhat, mivel úgysincs következménye ! Mi az, hogy 15éves és eltűnik napokra? és amikor haza ment mit mondatok neki, kapott büntetést ?
Nem kapott kellő figyelmet, hiányozik neki a család a szülő az igaz barát, akire mindig számíthat ! Nehéz megtalálni a jó szülő , jó barát szerepét egy gyereknél, de muszáj! Valószínű ettől a pasitól megkapja azt a figyelmet , amit ti nem adtatok meg neki !
Mi az, hogy nem lehet vele beszélni? Mindenkivel lehet !
Te vagy a szülő, neked kell diktálni ! Most lehet a drasztikusabb nevelési módszer válik csak már be, de lehet jobb, ha egyedül nem boldogulsz kérsz segítséget !
Nem volt nekem sem könnyű a kishugommal, de tudja a szabályokat és be is tartja, a beszélgetés meg alap már óvodás korától kezdve és nem erőltettük, először játékosan rávezettük, hogy mondja el mi volt aznap és később már magától számolt be, persze, ahogy telik az idő nem mindent oszt meg velünk, de ez az élet rendje, hisz kamaszodni fog ő is és lesz privát szférája, de tudja , hogy ránk mindig számíthat akár rosszat csinál, akár jót !
És büntetés az nálunk is van, nem szobájába van bezárva, de nem mehet át a barátnőhöz ez pont elég pl!
25/L
11:14 nek !
Nem gondoltam volna , hogy olvasok még ilyet ezen az oldalon egy korod beli lánytól !!!!!!!!!!!
Nyugi, lehet, hogy nem rontottál el semmit, vannak, akiken ilyen rettenetes formában jön elő a kamaszkori lázadás, mert lázadni kell, akkor is, ha nincs ki/mi ellen...
a tinédzserek közül sokan ilyenek, 2-3 év és visszakapod a lányod.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!