Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem látnak mást a nagy melleken kívül?
Mármint ha meglátnak egy nagy mellű nőt az rögtön "dejócsaj", tök mindegy hogy ronda az arca, zsíros a haja, kapafoga van, úgy öltözik mint egy csöves, ezt észre sem veszik ha óriási melle van. Mi a fene olyan nagyon jó a nagy lufimellekben?
A hotdog oldalon van egy körkérdés, hogy kit tartanak szépnek, és tele van ilyen rusnya de lufimellű nőkkel... a pasiknak ezek tetszenek, erre alapozok, meg a haverokra akik szintén csak ezt látják meg. De komolyan ennyire nem számít nektek más? Csak két nagy mell legyen oszt kész? Pasik válaszoljanak ha lehet.
Én hol írtam olyat hogy engem nem néznek meg? Sajnos kis mellekkel is szeretnek engem, de nem ez a lényege a kérdésnek. Én nem szeretem a pasikat. Talán pont azért mert nem értem miért olyanok amilyenek... oda vannak egy pár mellért. Pedig semmi különös nincs a melleken. Csak két nagy dudor, mit lehet azon ennyire szeretni? Megragadtak kisbaba szinten hogy azt akarják szopogatni éjjel-nappal vagy mi?
És még egyszer: Tudom hogy van akiknek a kicsi mell tetszik, de a kérdés nem erről szól hanem csak azokról akik a nagyot szeretik. Hogy azok miért nem látják a (sokszor baromi ronda) nőt a mellek mögött?
nekem a kicsi tetszik inkább ami arányos a testével,engem egyáltalán nem érdekel a nagy méret,jobb ha formás és feszes ha,amúgy ha jó mellet akarok fogni akkor itt az enyém:D
18f
Ez összefügg a csecsemő korral mert akkor imádtuk a ciciket.
De most másképp imádjuk. Ez kutatások bizonyítják. De nem mindenki egyforma. Valakinek nem jön be ez.
Igen, jön az hogy nem a mell a fontos, mert _REALLY_ nem az fontos, legalábbis számomra. Először az arcát nézem meg egy lánynak. Utána a fenekét, végül a mellét.
De persze mindezek előtt kíváncsi vagyok, milyenek a belső tulajdonságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!