Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem látnak mást a nagy melleken kívül?
Mármint ha meglátnak egy nagy mellű nőt az rögtön "dejócsaj", tök mindegy hogy ronda az arca, zsíros a haja, kapafoga van, úgy öltözik mint egy csöves, ezt észre sem veszik ha óriási melle van. Mi a fene olyan nagyon jó a nagy lufimellekben?
A hotdog oldalon van egy körkérdés, hogy kit tartanak szépnek, és tele van ilyen rusnya de lufimellű nőkkel... a pasiknak ezek tetszenek, erre alapozok, meg a haverokra akik szintén csak ezt látják meg. De komolyan ennyire nem számít nektek más? Csak két nagy mell legyen oszt kész? Pasik válaszoljanak ha lehet.
nagy melle van a barátnőmnek, és nagyon feszes neki. nem folyik szét, nem sipárog, hogy fáj. nem szilikon, mielőtt valaki megkérdezné.
nem csak a mellét nézem a csajoknak, volt rengeteg kismellű barátnőm, ugyan úgy tetszettek. nem számít. viszont ha nagy, és szép mellű leányzó jön szembe az utcán, akkor megnézem a mellét. ha egy szép, formás fenekű megy előttem, annak megnézem a fenekét, ha egy nagyon szép arcú lánnyal találkozom, akkor pedig megjegyzem magamban, hogy ejha, de szép arca van.
nincs mell-fétisem.
Első válaszom: GENETIKA. Tudom, a nők nagyobb részének egy életen át sem sikerül elfogadnia, hogy írva vagyon a nagy könyvben az önbizalomhiányuk és féltékenységük miatt.
Amúgy nagyon sok olyan fiú/férfi van, aki a kicsi melleket szereti. Nekem átlagos méreteim vannak, mégis jó pár fiúm volt már. Szerintem csak ne legyél ennyire beszűkült és nézz jobban körül.
Nekem nagy mellem van. Igen, sokan megnéznek, de mi ezzel a probléma?
Azért nemkell lefujjogni a nagymellű lányokat, mert neked kicsi. Vagy lehet hogy csúnya vagy, azért nem néznek meg. :)
És ne általánosíts. Vannak olyan pasik, akiknek a kismellű csajok jönnek be. Azok nem néznek annyira utánunk.. Nem mi tehetünk róla, hogy nagy a mellünk. Ezek a gének. Szóval szálljatok le a kismell vs. nagymell témáról!
Senki nem tehet arról, hogy mekkora a melle..
Ha valaki szeretni fog, elfog fogadni kis mellekkel is :)
17/L
Ez egy baromi nagy általánosítás, vannak pasik, akik ilyenek, és vannak, akik nem. A többség egyébként tényleg szereti a nagy melleket, de CSAK a természeteset, a szilikont nem. Melleket akarnak, nem pedig műanyagot.
Az én barátomnak amúgy tökéletesen megfelel a 70/b-s mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!