Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül semmi értelme az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül semmi értelme az életemnek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mióta szakított velem a barátom az önbizalmam romokban van. Előtte se volt sok, de most már annyi sincs. Úgy érzem már egy férfiban sem tudnék megbízni, és úgy érzem már soha életemben nem is tudnék összejönni senkivel, meg azt hogy én se fogok kelleni már senkinek. Sose volt komoly kapcsolatom, csak ilyen pár hónaposak. Engem mindenki csak kihasználni és átverni tud. Külsőre általában azt mondják hogy szép vagyok, de mégsem kapkodnak utánam. n/27
2019. máj. 11. 17:01
 1/10 anonim válasza:
100%

Egy szakítás utána az embernek szüksége van időre, hogy megtisztuljon és újból felépítse magát. Szokták mondani, hogy az idő minden sebet begyógyít.

Kezdj el magadra fókuszálni, járj el edzeni, Spaba, kozmetika, adj magadra és jobban fogod magad érezni. Ha rendben vagy belül, akkor a férfiak is érdeklődni fognak irántad, mert érezni fogják a kisugárzásodon. Kitartás!

2019. máj. 11. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs önbizalmad, és ordít rólad, hogy negatívan állsz a kapcsolatokhoz, ne csodálkozz, ha nem kapkodnak utánad.
2019. máj. 11. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így történt.

Én is hasonló helyzetben vagyok pasiként. Nem merek megbízni már szint senkiben mert csak átvernek. Az a baj velem, hogy túl jószívű és rendes srác vagyok, akik foglalkozik is a lánnyal.

Azt tudom javasolni, hogy próbáld elfoglalni magad mással. Munka, barátok vagy bármi ami leköt és nem gondolkozol vagy nem vagy egyedül. Amúgy ha gondolod én szívesen beszélgetek is veled.

2019. máj. 11. 17:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Már eltelt 3 hónap, de még mindig nem érzem magam jobban. Engem soha senki nem képes szeretni.
2019. máj. 11. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyilván nem a külsőddel van ag ond, hanem a belsőddel, ami látszik ebből a kérdésből is. Tipikus depressziós öngyikosjelölt, ki tervezne ilyennel komolyat???
2019. máj. 11. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
"Az a baj velem, hogy túl jószívű és rendes srác vagyok, akik foglalkozik is a lánnyal." Na, megjött az első niceguy, akit azért dobnak, mert "túl kedves"... :D
2019. máj. 11. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:

- csak pár hónapos kapcsolataid vannak

- téged mindenki csak kihasználni és átverni tud

- nem kapkodnak utánad

Nem gondolod, hogy ha ez már a sokadik eset akkro talán te is rosszul csinálsz valamit?

Az emberek képtelenek belátni, hogy ők is csinálhatnak valamit rosszul.

pláne , hogy 27 éves vagy , nem egy fiatal kis csitri. 27 évesen gondolná az ember , hogy valakinek több esze van ennél, és nem így gondolkodik, hogy "jajj senkiben sem fogok megbízni jajj egyedül maradok jajj jajj jajj"

Jajj tündérem...Ne gondolkodj ilyen bután.

2019. máj. 11. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyedül is teljes vagy. Ahhoz nem kell pár. De egyébként megértem a helyzetet. Nekem se volt még komoly kapcsolatom, sőt, legutóbb akinek felhoztam, hogy vele komolyabbat is el tudnék képzelni, megijedt az egész helyzettől, és már vissza se ír, ami kicsit vicces. De így utólag örülök neki, bár eléggé bántott a dolog. De amúgy a külső fontos, de nem minden. Legalábbis nekem a belső sokkal fontosabb, mert hosszú távon az a lényeg. Én alapból így keresgélek, mondjuk eddig eredménytelenül. De kitartás, most lehet így gondolod, majd túlteszed magad rajt, ha megismersz egy normális srácot. 28F
2019. máj. 11. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez ordas nagy kamu.
2019. máj. 11. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:

"Már eltelt 3 hónap, de még mindig nem érzem magam jobban. Engem soha senki nem képes szeretni."

Ezen már rég túl kellett volna lépned. 3 hónap sok idő. Ha nem vagy képes túllépni és elfogadni a szakítást, ne akarj új kapcsolatot. Nem mindegy, hogy valakinek a támasza vagy, vagy őt is lehúzod magaddal. Erre szokták mondani, hogy előbb önmagaddal legyél elégedett, legyél boldog, és ha ez megvan, akkor jöhet a másik.

2019. máj. 12. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!