Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értem tanulna meg magyarul?
Figyelt kérdés
Romániában lakom, megismerkedtem egy román férfivel. Elég sokat beszélgettünk. Megkérdezte, hogy szerintem meg tudna tanulni magyarul, mert nehéz nyelv. Mondta, hogy szívesen megtanulna, de nincs ki megtanítsa.
Ezt vajon csak azért mondta, mert bejövök neki, vagy tényleg érdekli a nyelv? Ti férfiak, megtanulnátok egy idegen nyelvet azért, hogy szimpatikusabban legyetek egy nő szemében?
2019. máj. 6. 10:49
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, annyi idő alatt meg lehet tanulni amíg eljutunk az ágyig?
2/3 anonim válasza:
Yep sőt most pont ezt csinálom valószínűleg erdekled őt elvégre Románia nincs messze szomszéd ország! Szoval sok magyar tanár lehett ott (még del Koreában is vannak magyar tanárok! Nem vicc! :D
Meg ugye ha meg akar tanulni akkor biztos érdekli a kultúra az ország és igen főleg a nők! Ha valaki szereti egy masik ország kultúráját akkor az a benne lévő nőket is!
3/3 anonim válasza:
Ennyire ne legyél már naiv! Hamarabb és könnyebben megbax több tucat másik nőt mint hogy valamennyire is megtanuljon egy idegen (és nehéz) nyelvet érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!