Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna, ha a barátnőtök 26-27 éves
koráig tanulna és akkor kapná kézhez diplomáját?
Egy feltétellel nem: ha valóban küzdött érte, és nem azért ilyen későn, mert mondvacsinált dolgok végett halasztotta a dolgokat.
2018. márc. 28. 17:26
2/13 A kérdező kommentje:
Tanári szak, 20 évesen tudom elkezdeni, 6 év az egyetem.
Akkor végképp nem lenne gond:).
2018. márc. 28. 17:34
Nem. 3 dolog érdekel:
1) egy hullámhosszon legyünk, élvezzük egymás társaságát
2) vonzódjunk egymáshoz
3) tudjunk közös jövőt tervezni és megvalósítani
Egyszóval passzoljunk egymásjoz
2018. márc. 28. 17:37
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!:) Még szívesen fogadok választ, tényleg érdekel.
Mert átlagban 23-24 évesen kézhez kapják a dimplomájukat az emberek, én sajnos évvesztes vagyok, visszatartottak az oviban, 5 éves gimnázium. Én szeretnék majd 3 gyermeket is és megtalálni addig a párom, nagyon azon vagyok.
Hogy eddig tanul az nem zavarna, de az igen hogy a semmiért, s alantas tanár lenne. Ha valaki nagyon mély tudással rendelkezik, akkor azt hasznosítani kell, nem pedig átadni. Az átadásra olyan is képes aki nem érti. Nem hiába vannak tele a tanár szakok máshonnan kibukott hallgatókkal. Büfészak.
2018. márc. 28. 17:38
7/13 A kérdező kommentje:
Matek, kémia tanár szeretnék lenni, komolyan ez a hivatás érdekel.
Gondolkoztam a vegyész és gyógyszerész irányon is, mert a kémia jól megy, illetve a gyógyszerész és a vegyészeti is rövidebb években számolva és többet is keresnek, mint a tanárok. De én nem tudom elképzelni az életemet laborban, gyógyszergyárban, patikában, még ha millióan lekívánnak beszélni is róla.
Nem zavarna, a reál vonal még pozitívum is.
2018. márc. 28. 19:02
Amíg el tudja tartani magát valamilyen szinten, nem zavarna.
2018. márc. 28. 20:32
Most 32 vagyok nem zavarna! Én érettségi utan 2 évig okj 55...os képzésre jártam. Van egy "szakmám"legalább. Nekem 3,5év lett volna a főiskola. Nem igazán ment. 24évesen viszont úgy éreztem lassan neki kellene állni megalapozni az életem pénzügyileg. Meg csináltam a c jogsi+gki páv3 csomagot azóta is azzal keresem a pénzt. Nos akkor egy ilyen lányt elkűldtem volna...akkor úgy gondoltam 25éves korára az embernek legyen munkája. De mint îrtam ma nem,mivel úgy ahogy el tudnám magam és a párom tartani(bár elvárnék kis házimunkát cserébe még vizsgaidőszakban is).
2018. márc. 28. 21:05
Kapcsolódó kérdések: